Τέλος στο πλαστικό καλαμάκι βάζει η Λάρνακα

Reading Time: 1 minute

Η Λάρνακα βραβεύθηκε με την Πράσινη Σημαία ως «Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, Αντρέας Βύρας, εξέφρασε την περηφάνια του για τον τιμητικό τίτλο. «Ο Δήμος Λάρνακας έχει βραβευθεί με την Πράσινη Σημαία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018. Και είμαστε περήφανοι για αυτό!»

Ο Δήμος Λάρνακας «συμμετείχε με το πρόγραμμα «Η Λάρνακα βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι!».

Δείτε επίσης:  Έφυγε από τη ζωή η Δημοτική Σύμβουλος Λύσης Ελένη Ιωακείμ

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Επιτροπής Εθελοντισμού του Ειδικού Σχολείου «Άγιος Σπυρίδωνας», την οποία υιοθέτησε ο Δήμος Λάρνακας για σταδιακό τερματισμό της χρήσης των πλαστικών καλαμακιών και της χρήσης άλλων φιλικών προς το περιβάλλον όπως τα μεταλλικά καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων, τα βιοδιασπώμενα, τα χάρτινα και άλλα».

«Το έργο έχει διάρκεια από 1/09/2018 έως και 31/12/2020 και σ’αυτό συμμετέχει ο Δήμος Λάρνακας, επιχειρήσεις και Οργανισμοί. Ο Δήμος Λάρνακας βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με την Πράσινη Σημαία, καθώς το 2017 ανακηρύχτηκε Πράσινη Πόλη, για το πρόγραμμα «Γνωρίστε τις Αλυκές».

Δείτε επίσης:  Οι Κυθρεώτες ζητούν από Γκουτέρες να τερματιστούν οι παράνομες τουρκικές ενέργειες

Η απονομή των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2019, σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο και η επίδοση των Βραβείων θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

In the news
Load More