Την δική του εφημερίδα απέκτησε ο Δήμος Γερίου – Το «ΑΓΕΡΙ» κυκλοφορεί για τρίτη φορά

εφημερίδα απέκτησε ο Δήμος Γερίου

Ο Δήμος Γερίου αναπτύσσεται ραγδαία και η ενημέρωση προς τους δημότες του είναι μια από τις προτεραιότητες του, έτσι η επίσημη εφημερίδα του δήμου που ονομάζεται «Το Αγέρι» έχει ήδη εκδοθεί για τρίτη φορά. Η εφημερίδα απευθύνεται κυρίως στους δημότες Γερίου και η θεματολογία αφορά την εξέλιξη και ανάπτυξη του δήμου, τις εκδηλώσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος καθημερινά.

Στην εφημερίδα μπορεί ο κάθε δημότης να ενημερωθεί για τις αλλαγές του δήμου αλλά και τι πρόκειται να ακολουθήσει όπως και να δουν εικόνες από τις τελευταίες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Στόχος της εφημερίδας είναι να κρατά ενημερωμένους τους δημότες του και ταυτόχρονα να εμπλουτίζει την πολιτιστική τους κουλτούρα μέσα από τα άρθρα αλλά και τι ιδέες ψυχαγωγίας εντός του δήμου.

Στην τρίτη έκδοση της εφημερίδας οι δημότες μπορούν να διαβάσουν για τις ριζικές αλλαγές που θα γίνουν στον δήμο αλλά και τον λόγο που έχουν αυξηθεί τα τέλη σκυβάλων. Επίσης φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Μέρα του Παιδιού κοσμούν τις πρώτες σελίδες όπου βλέπουμε την μάζωξη των δημοτών για να γιορτάσουν την υπέροχη αυτή μέρα με τα παιδιά τους.

Ωστόσο η πολιτιστική σελίδα της εφημερίδας προβάλει το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Γερίου και ενημερώνει τους αναγνώστες για το περιεχόμενο αλλά και την σημασία του Μουσείου.

Ανακοινώσεις αλλά και συναντήσεις που πραγματοποίησε ο δήμαρχος υπάρχουν εντός ώστε ο δημότης να γνωρίζει τα πάντα για τον δήμο του και την περιφέρεια.

Καλή επιτυχία λοιπόν στην εφημερίδα.

In the news
post-image Κυπρος

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχωρεί το Υπουργείο Μεταφορών για την ενοικίαση λεωφορείων στην Πάφο

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχωρεί το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για την ενοικίαση λεωφορείων από 17 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, στην Πάφο. Όπως...
post-image Κυπρος

Ας δημοσιοποιήσουμε τις φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων 5 χρόνων απαντά στον ΠΙΣ ο Γ. Λιλλήκας

Ας δημοσιοποιήσουμε όλοι τις φορολογικές μας δηλώσεις των τελευταίων πέντε χρόνων, κάλεσε τον ΠΙΣ ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, σημειώνοντας ότι έτσι...
Load More