Το Δημαρχείο Λατσιών μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων

Δημαρχείο Λατσιών
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδία του Δήμου Λατσιών στο τοπικό Δημαρχείο.

Το παρόν τους έδωσαν μικροί και μεγάλοι. Παζαράκι με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και μη, φαγητά, ροφήματα, χορωδίες, τραγούδι και χορός, ήταν αρκετά για να φέρουν το εορταστικό κλίμα στο Δημαρχείο.

Το παρόν του έδωσε και ο Δήμαρχος Λατσιών κ. Χρίστος Πιττάρας.

Ο ίδιος εκφράζει: «Ευχαριστούμε θερμά τους συνδέσμους γονέων των σχολείων μας, την κοινοτική αστυνόμευση, στους ποδηλάτες μας, τον Αγιο Βασίλη και τους προσκόπους Λατσιών για συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Συγχαρητήρια στη φιλαρμονική του ανοιχτού σχολείου, στον Μάκη Παπαδόπουλο, στην Νάνσια Τραχωνίτου, στην παιδική χορωδία μας και στην μαέστρο μας Μαίρη Στυλιανού Ρούσου.Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας PARTY ICE και PAS TOYS για την προσφορά τους με τα παιχνίδια και το χιόνι. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και γέμισαν με χαμόγελο το Δημαρχείο μας. Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα».

In the news
post-image Κυπρος

Απάντηση Υπουργείου Μεταφορών για εφαρμογή νομοθεσίας για ποδήλατα

Στις ενέργειες που γίνονται για εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ποδήλατα αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και `Εργων, απαντώντας σε δημοσίευμα...
post-image Κυπρος

Σε ετοιμότητα το Υπουργείο Υγείας για τις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο

Την πλήρη στήριξή του στις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο στη Λάρνακα και την ετοιμότητα του Υπουργείου Υγείας για παροχή οποιασδήποτε αρωγής...
Load More