Το εκλογικό της κέντρο εγκαινίασε η Φωτούλα Χατζήπαπα στη Λακατάμια

Reading Time: 1 minute

Το μήνυμα ότι η Λακατάμια πρέπει να γυρίσει σελίδα και να ανοίξει ένα νέο και ελπιδοφόρο κεφάλαιο έστειλε χθες η ανεξάρτητη υποψήφια Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα, μιλώντας από στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, κατά την ομιλία της, η Φωτούλα Χατζήπαπα ανέφερε πως θα πρέπει να τεθεί ένα τέλος “σε όλα όσα κρατούν τη Λακατάμια αδρανή και στάσιμη», προσθέτοντας ότι “ένας δήμος, για να είναι ωφέλιμος στους δημότες του, πρέπει να είναι άρτια οργανωμένος, διεκδικητικός και παραγωγικός. Πρέπει να ξοδεύει συνετά και στοχευμένα. Να αναπτύσσει τη δράση του στη βάση ενός μελετημένου σχεδιασμού, ο οποίος θα περιλαμβάνει στόχους και προτεραιότητες. Τόσο για τα μεγάλα ζητήματα, όσο και για τα μικρά».

Δείτε επίσης:  Δ. Λευκωσίας: 107 νέες θέσεις στο χώρο στάθμευσης Τρίπολης

Ανέφερε πως στις 18 Δεκεμβρίου, οι δημότες, με τη δύναμη της ψήφου τους, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν έναν άλλο δρόμο. «Το δρόμο της υπεύθυνης οικονομικής διαχείρισης, της διαφάνειας, της ισονομίας και της αξιοκρατίας. Της υιοθέτησης σύγχρονων εργαλείων διοίκησης, της αξιοποίησης της τεχνολογίας, της έγκαιρης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης του δημότη.”

Είπε, τέλος, ότι η Λακατάμια πρέπει να τίθεται πάνω από κομματικές σκοπιμότητες και επιδιώξεις. «Η Λακατάμια είναι η δύναμη που μας ενώνει και η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν μπορεί να έχει κομματικό χρώμα. Μας ενώνει σε μια πορεία δύσκολη μεν, αλλά το προσκλητήριο είναι ξεκάθαρο, χωρίς παρερμηνείες και μισόλογα. Με σεβασμό στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Με εντιμότητα, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα να ανοίξουμε ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τον δήμο μας», είπε.

Δείτε επίσης:  Δραστηριότητες Δημάρχου Ύψωνα 27 Μαΐου – 30 Μαΐου 2019

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος δημοτών, ο Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης, ο Κυριάκος Ιεζεκιήλ, Πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής Λευκωσίας της Συμμαχίας Πολιτών, ο βουλευτής Αμμοχώστου Νίκος Κέττηρος, η οργανωτική γραμματέας του γυναικείου κινήματος ΠΟΓΟ, κοινοτάρχες, εκπαιδευτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, τοπικοί παράγοντες και πλήθος δημοτών της Λακατάμιας.

In the news
Load More