Το Πανεπιστήμιο Frederick και ο Δήμος Τρικκαίων υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας

Reading Time: 1 minute

Το Πανεπιστήμιο Frederick και ο Δήμος Τρικκαίων υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας.

Το Πρωτόκολλο υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου ο Διευθυντής του Γραφείου του Πανεπιστημίου Frederick στην Αθήνα Κλέαρχος Χαραλάμπους, ενώ από πλευράς του Δήμου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Το Μνημόνιο υπογράφτηκε με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δυο μερών προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της κοινωνίας.

Κατά την τελετή υπογραφής του Μνημονίου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πανεπιστημίου Frederick στην Αθήνα Κλέαρχος Χαραλάμπου ανέφερε πως η υπογραφή του μνημονίου είναι απλά το τυπικό μιας δημιουργικής συνεργασίας. Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως η σχέση των δύο μερών «είναι μια σχέση αμοιβαίας εκτίμηση και σεβασμού και πάνω σε αυτή τη βάση θα προχωρήσουμε για την αποτελεσματική υλοποίηση των προνοιών του Μνημονίου».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, σημείωσε πως η υπογραφή του Μνημονίου αυτού είναι η επισφράγιση της επιστημονικής συνεργασίας των δύο μερών και η περαιτέρω συνεργασία τους ειδικότερα σε θέματα έρευνας.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας προνοεί μεταξύ άλλων τη συνεργασία των δύο μερών σε όλους τους τομείς που υπάρχει κοινό ερευνητικό και επιστημονικό ενδιαφέρον, την από κοινού διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σειράς μαθημάτων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και διαλέξεων, τη συνεργασία και δικτύωση μεταξύ των ερευνητικών ομάδων, κ.ά.

In the news
Load More