Τρία χρόνια επιχειρηματικής παρουσίας στην Κύπρο γιόρτασε ο όμιλος JimChang Global

Reading Time: 2 minutes

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του ομίλου εταιρειών JimChang Global Holding Group στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Οι εορτασμοί για τον όμιλο ήταν διπλοί καθώς εκτός από τον εορτασμό για τον νέο χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2018 ο όμιλος έκλεισε τα τρία χρόνια επιχειρηματικής του παρουσίας στο νησί μας και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμμοχώστου όπου και εστιάζει τις περισσότερες δραστηριότητές του.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε η Group Marketing Manager του Ομίλου κα. Γεωργία Δελλά με ευχές για ότι καλύτερο για το νέο χρόνο. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της Βουλής κο Δημήτρη Συλλούρη, τον Πρέσβη της Κίνας στην Κύπρο κο Xingyuan Huang και τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, τον CEO κύριο Tommy Chen και την Director κυρία Vicky Zheng.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικά πρόσωπα από τον Κυπριακό επιχειρησιακό κόσμο συνεργάτες του Ομίλου.

Ο όμιλος JimChang Global (JCG) είναι μια διεθνής ομάδα εταιρειών με έδρα την Guangzhou της Κίνας και το Hong Kong. Ιδρύθηκε από Κινέζους επενδυτές στην Κύπρο για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικών υπηρεσιών, μέσω της οικολογικής βιομηχανικής διάταξης ξενοδοχείων, ακινήτων, τουρισμού, εκπαίδευσης, διαχείρισης ακινήτων και χρηματοοικονομικής ολοκλήρωσης.

Το πρώτο αναπτυξιακό έργο του Ομίλου, είναι από τα εντυπωσιακότερα έργα που έγιναν ποτέ στον τουριστικό τομέα του νησιού. Ο λόγος για υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων μικτής ανάπτυξης SUNCITY spa resort & residences, που βρίσκεται στην Αγία Θέκλα, πλησίον της υπό κατασκευή Μαρίνας της Αγίας Νάπας. Τα κατασκευαστικά έργα βρίσκονται εν εξελίξει και η παράδοση του έργου αναμένεται γύρω στο τέλος του 2019.

 

Σημαντική θεωρείται επίσης, η δημιουργία τουλάχιστον 150 νέων θέσεων εργασίας, από τις οποίες θα επωφεληθεί η τοπική κοινωνία και οικονομία.

In the news
Load More