Τρεις ακόμη ξένοι τιμήθηκαν από το Δήμο Αγίας Νάπας ως ‘’Πρέσβεις του Τουρισμού της πόλης’’

Πρέσβεις του Τουρισμού
Reading Time: 1 minute
Σε καθημερινή βάση γίνονται πλέον στον Δήμο Αγίας Νάπας οι τελετές ανακήρυξης τακτικών επισκεπτών σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της πόλης».

Στη σημερινή τελετή που έγινε στον ειδικό χώρο στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου, η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου κυρία Μαρία Τοφινή, ως ένδειξη εκτίμησης της Τοπικής Αρχής προς τα πρόσωπά τους, τίμησε με την ανώτατη διάκριση του Δήμου, την Βρετανίδα Forsyth Joyce και το ζεύγος Roger και Ingrid Bloomfield από την Γερμανία για τις 20 επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.

Δείτε επίσης:  Μεταρρύθμιση ΤΑ: Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Πυρίλλης - Καρούσος

Η κυρία Τοφινή ευχαρίστησε τους τιμώμενους για την έμπρακτη αγάπη τους, προς την Αγία Νάπα, δηλαδή με τις συχνές επισκέψεις τους, οι οποίες όπως σημείωσε αποδεικνύουν ότι η Αγία Νάπα είναι ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός, ο οποίος δεν αρκεί να τον επισκέπτεται κάποιος μόνο μία φορά.
Τόνισε επίσης, ότι «στόχος και μέλημα του Δήμου είναι η συνεχής αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας προκειμένου εσείς οι τακτικοί κυρίως επισκέπτες κάθε φορά που επισκέπτεστε την Αγία Νάπα να αποκομίζετε περισσότερες και διαφορετικές εμπειρίες».

Δείτε επίσης:  Αντιπαράθεση Πυρίλλη – Καρούσου για τη μεταρρύθμιση

In the news
Load More