Τρεις απόπειρες φωτογράφισης ψηφοδελτίων στην εκλογική περιφέρεια Πάφου

Η Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η ψηφοφορία κυλάει ομαλά στην Επαρχία Πάφου εκτός από κάποιες καταγγελίες που έγιναν για τρεις απόπειρες φωτογράφισης ψηφοδελτίων στις κοινότητες Ίνειας και Έμπας καθώς και στον Δ. Πέγειας, παρά τις προειδοποιήσεις πως αποτελεί ποινικό αδίκημα η χρήση κινητού για φωτογράφιση ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου και στις τρεις περιπτώσεις επενέβη έγκαιρα ο προεδρεύων με την Αστυνομία .

Η κ. Λάμπρου επανέλαβε πως απαγορεύεται η χρήση κινητού τηλεφώνου εντός των εκλογικών κέντρων και προειδοποίησε ότι η φωτογράφιση ψηφοδελτίου είναι ποινικό αδίκημα.

Κατέστησε μάλιστα σαφές, ότι αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε ατασθαλία σε ό,τι αφορά τα κινητά τηλέφωνα τότε ο προεδρεύων μαζί με τη βοήθεια της Αστυνομίας μπορεί να παρέμβει, σημειώνοντας ότι αποτελεί ποινικό αδίκημα η χρήση κινητού με στόχο να φωτογραφίσουν το ψηφοδέλτιο.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More