Τρεις απόπειρες φωτογράφισης ψηφοδελτίων στην εκλογική περιφέρεια Πάφου

Η Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η ψηφοφορία κυλάει ομαλά στην Επαρχία Πάφου εκτός από κάποιες καταγγελίες που έγιναν για τρεις απόπειρες φωτογράφισης ψηφοδελτίων στις κοινότητες Ίνειας και Έμπας καθώς και στον Δ. Πέγειας, παρά τις προειδοποιήσεις πως αποτελεί ποινικό αδίκημα η χρήση κινητού για φωτογράφιση ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου και στις τρεις περιπτώσεις επενέβη έγκαιρα ο προεδρεύων με την Αστυνομία .

Η κ. Λάμπρου επανέλαβε πως απαγορεύεται η χρήση κινητού τηλεφώνου εντός των εκλογικών κέντρων και προειδοποίησε ότι η φωτογράφιση ψηφοδελτίου είναι ποινικό αδίκημα.

Κατέστησε μάλιστα σαφές, ότι αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε ατασθαλία σε ό,τι αφορά τα κινητά τηλέφωνα τότε ο προεδρεύων μαζί με τη βοήθεια της Αστυνομίας μπορεί να παρέμβει, σημειώνοντας ότι αποτελεί ποινικό αδίκημα η χρήση κινητού με στόχο να φωτογραφίσουν το ψηφοδέλτιο.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More