Υφυπουργείο Τουρισμού και ΟΕΒ θα ανεβάσουν το τουριστικό προϊόν σε άλλα επίπεδα

Τουρισμού
Reading Time: 1 minute

Την πεποίθηση ότι μαζί θα μπορέσουν να ανεβάσουν το τουριστικό προϊόν της Κύπρου σε άλλα επίπεδα, εξέφρασαν σήμερα από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Γιώργος Πέτρου.

Σε δηλώσεις του, μετά από εθιμοτυπική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΕΒ, ο κ. Περδίος είπε πως «είναι αυτονόητο προς όλους ότι ο ρόλος που διαδραματίζει η ΟΕΒ στον τουρισμό της χώρας είναι σημαντικότατος και αυτός είναι και ο λόγος που θέλουμε -όχι μόνο σήμερα- αλλά και το επόμενο διάστημα να έχουμε επαφή μαζί σας».

Δείτε επίσης:  Παρέμβαση Φουρλά: Κ. Πρόεδρε, προέρχομαι από τη μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα που είναι κατεχόμενη

«Μόνο με συνεργασίες μπορεί η χώρα να προοδεύσει ακόμα παραπάνω στο κομμάτι του τουρισμού», σημείωσε.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ ανέφερε ότι ο τουρισμός είναι για την Ομοσπονδία και γενικά για την Κύπρο πολύ σημαντικός τομέας, γι’ αυτό και η ΟΕΒ έχει ετοιμάσει ένα υπόμνημα το οποίο θα υποβάλει εντός των προσεχών ημερών στο Υφυπουργείο Τουρισμού.

Δείτε επίσης:  Στη δημοσιότητα η Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Προεδρία και το Προεδρικό Μέγαρο

«Είμαι σίγουρος», είπε ο κ. Πέτρου, «ότι τα πλείστα προβλήματα είναι εν γνώση σας, αλλά θέλουμε να στηρίξουμε ορισμένους τομείς και ορισμένα θέματα, που εμείς πιστεύουμε πρέπει να κινηθούν το συντομότερο».

Όπως πρόσθεσε Υφυπουργείο Τουρισμού και ΟΕΒ θα μπορέσουν μαζί να ανεβάσουν το τουριστικό προϊόν της Κύπρου σε άλλα επίπεδα.

In the news
Load More