Φαίδωνος: Οφείλουμε όλοι να διασφαλίσουμε την πορεία προς τα εμπρός

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 10:30 το πρωί, στο εκλογικό κέντρο του Κουπάτειου Δημοτικού σχολείου ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος που επαναδιεκδικεί την δημαρχία στον Δήμο Πάφου συνοδευόμενος από την σύζυγο του, φίλους και υποστηρικτές του.

Ο κ. Φαίδωνος μετά την άσκηση του εκλογικού του καθήκοντος ανέφερε πως σήμερα οι δημότες προσέρχονται στις κάλπες για να αποφασίσουν για την πορεία της πόλης τα επόμενα χρόνια.

Οφείλουμε όλοι συνέχισε,να διασφαλίσουμε την πορεία προς τα εμπρός , μια πορεία δημιουργική που να διασφαλίζει το μέλλον των κατοίκων αυτής της πόλης .

Σε μια ευημερούσα πόλη, συνέχισε ο κ.Φαίδωνος “ σε μια πόλη με ανάπτυξη, σε μια πόλη με αρχές ,πνεύμα και ήθος”,όπως είπε.

Αυτή την πορεία, οφείλουμε να διασφαλίσουμε, κατέληξε.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες Δημοι

Ευρωπαϊκή ατζέντα για την ένταξη των μεταναστών

Γράφει ο Άντρος Καραγιάννης Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα το μεταναστευτικό ζήτημα και προσπαθεί με την αξιοποίηση των τοπικών αρχών να προωθήσει...
post-image Κυπρος

Ο Ερντογάν προσπαθεί για δίκαιη λύση του Κυπριακού – Ενισχύεται η οικονομία του ψευδοκράτους

Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες για να υπάρξει δίκαιη λύση στην Κύπρο, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος στις προγραμματικές του δηλώσεις, τις οποίες ανακοίνωσε σήμερα...
Load More