Φαντασμαγορική υποδοχή του νέου χρόνου στο Δήμο Αγίας Νάπας

υποδοχή του νέου χρόνου
Με φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό τρόπο ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με την εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας υποδέχθηκε στην Κεντρική του Πλατεία τον Νέο Ετος 2018.

Χιλιάδες ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες αψηφώντας το κρύο κατέκλυσαν από νωρίς την πλατεία όπου απόλαυσαν το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν γνωστά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, απόλαυσαν ζεστά παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμαζαν και έψηνα στο Αγροτόσπιτο οικοκυρές της περιοχής, και άφθονο δωρεάν κρασί.

Κατά τον ερχομό του Καινούργιου χρόνου, εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον έναστρο ουρανό χαρίζοντας μαγικές εικόνες, κόπηκε από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Καρούσο η Βασιλόπιτα, η οποία μοιράστηκε στους θαμώνες και προσφέρθηκε η πατροπαράδοτη σούπα ενώ ΄Αγιος Βασίλης τριγυρνούσε στο χώρο και μοίραζε σε όλους δώρα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και διαβεβαίωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο και ο ίδιος προσωπικά θα συνεχίσουν και την νέα χρονιά να εργάζονται με το ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα έτσι ώστε με τη νέα χρονιά η Αγία Νάπα να σημειώσει σε όλους τους τομείς ακόμη πιο πολλές πρωτιές και επιτυχίες που θα την αναδείξουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ως πόλη πρότυπο για την οποία θα υπερηφανεύονται οι δημότες της.

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More