Χιλιάδες μικροί καρναβαλιστές σε τρελούς ρυθμούς

Reading Time: 1 minute
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (11-02-2018) η Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού ,με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά. Χιλιάδες ήταν για ακόμη μια χρονιά οι μικροί καρναβαλιστές που φόρεσαν τα γιορτινά τους και αφέθηκαν στους τρελλούς ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Η παρέλαση ξεκίνησε γύρω στις 11:30 από τα φώτα τροχαίας του Δημόσιου Κήπου με κατεύθυνση προς το Παλιό Λιμάνι και κατέληξε στο δεύτερο χώρο στάθμευσης του Μόλου. Ενθουσιασμένοι οι μικροί καρναβαλιστές απόλαυσαν όλη τη διαδρομή της Παρέλασης, μεταμφιεσμένοι κυρίως με τους αγαπημένους τους ήρωες κινουμένων σχεδίων αλλά και με άλλες εντυπωσιακές αμφιέσεις.

Δείτε επίσης:  Σε συνεχή επικοινωνία Γιωρκάτζης – Καταστηματάρχες Κέντρου

Την παράσταση έκλεψε το «βασιλικό ζεύγος» ,Ρήγας και Ντάμα, το οποίο προπορευόταν της Παρέλασης, συνοδευόμενο από τη «βασιλική οικογένεια». Στην παρέλαση συμμετείχαν 75 ομάδες πεζών, ενώ η φετινή διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και απέσπασε ρεκόρ τόσο σε αριθμό συμμετοχών όσο και θεατών.

Της παρέλασης ακολούθησε παιδικό πάρτι στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την Αρχή Λιμένων διοργάνωσαν για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πάρτι αφιερωμένο στους μικρούς καρναβαλιστές. Μουσική από DJ, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, καρουζέλ, και αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων κράτησαν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Δείτε επίσης:  Δήμος Λακατάμιας: Αλλαγή στο πρόγραμμα περισυλλογής σκυβάλων

Οι γιορτινοί ρυθμοί του Καρναβαλιού συνεχίζονται στη Λεμεσό με πολλές αποκριάτικες εκδηλώσεις και αυτή την εβδομάδα. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Η Παρέλαση θα ξεκινήσει από τον Κυκλοφοριακό Κόμβο Αγίου Νικολάου και θα καταλήξει στα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways).

μικροί καρναβαλιστές

In the news
Load More