Χιλιάδες μικροί καρναβαλιστές σε τρελούς ρυθμούς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (11-02-2018) η Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού ,με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά. Χιλιάδες ήταν για ακόμη μια χρονιά οι μικροί καρναβαλιστές που φόρεσαν τα γιορτινά τους και αφέθηκαν στους τρελλούς ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Η παρέλαση ξεκίνησε γύρω στις 11:30 από τα φώτα τροχαίας του Δημόσιου Κήπου με κατεύθυνση προς το Παλιό Λιμάνι και κατέληξε στο δεύτερο χώρο στάθμευσης του Μόλου. Ενθουσιασμένοι οι μικροί καρναβαλιστές απόλαυσαν όλη τη διαδρομή της Παρέλασης, μεταμφιεσμένοι κυρίως με τους αγαπημένους τους ήρωες κινουμένων σχεδίων αλλά και με άλλες εντυπωσιακές αμφιέσεις.

Την παράσταση έκλεψε το «βασιλικό ζεύγος» ,Ρήγας και Ντάμα, το οποίο προπορευόταν της Παρέλασης, συνοδευόμενο από τη «βασιλική οικογένεια». Στην παρέλαση συμμετείχαν 75 ομάδες πεζών, ενώ η φετινή διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και απέσπασε ρεκόρ τόσο σε αριθμό συμμετοχών όσο και θεατών.

Της παρέλασης ακολούθησε παιδικό πάρτι στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την Αρχή Λιμένων διοργάνωσαν για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πάρτι αφιερωμένο στους μικρούς καρναβαλιστές. Μουσική από DJ, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, καρουζέλ, και αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων κράτησαν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Οι γιορτινοί ρυθμοί του Καρναβαλιού συνεχίζονται στη Λεμεσό με πολλές αποκριάτικες εκδηλώσεις και αυτή την εβδομάδα. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Η Παρέλαση θα ξεκινήσει από τον Κυκλοφοριακό Κόμβο Αγίου Νικολάου και θα καταλήξει στα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways).

μικροί καρναβαλιστές

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More