Χωρίς αυτοκίνητα η Πλατεία Ελευθερίας

Πλατείας Ελευθερίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας αποφάσισε όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει ελεύθερη από οχήματα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Λευκωσίας κατά τη ψεσινή συνεδρία του αποφάσισε όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει μόνο για πεζούς και να μη διακινούνται τροχοφόρα οχήματα.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στην ΑυτοδιοίκησηCY ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας ανέφερε ότι, η συγκεκριμένη απόφαση βάζει σε πλήρη εφαρμογή τη μελέτη για το σχέδιο περιοχής στην οποία οι εμπειρογνώμονες υποδείκνυαν την αναγκαιότητα της πλατείας να παραμείνει για πεζούς και ποδηλάτες.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φάκας, επιδιώκουν σε υψηλό επίπεδο να διασφαλίζεται η ποιότητα ζωής όπως αρμόζει σε μία πρωτεύουσα, να προσφέρουμε στους δημότες και επισκέπτες της πόλης ελεύθερη διακίνηση και να απολαμβάνουν το ιστορικό περιβάλλον της παλιάς πόλης.

 

 

In the news
post-image Διεθνη

Τρεις νεκροί, 12 τραυματίες από επίθεση ενόπλου στο Στρασβούργο

Εκατοντάδες στελέχη της γαλλικής αστυνομίας και των γαλλικών ένοπλων δυνάμεων συνέχιζαν την κινητοποίησή τους τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη για τον εντοπισμό και...
Load More