Χωρίς αυτοκίνητα η Πλατεία Ελευθερίας

Πλατείας Ελευθερίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας αποφάσισε όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει ελεύθερη από οχήματα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Λευκωσίας κατά τη ψεσινή συνεδρία του αποφάσισε όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει μόνο για πεζούς και να μη διακινούνται τροχοφόρα οχήματα.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στην ΑυτοδιοίκησηCY ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας ανέφερε ότι, η συγκεκριμένη απόφαση βάζει σε πλήρη εφαρμογή τη μελέτη για το σχέδιο περιοχής στην οποία οι εμπειρογνώμονες υποδείκνυαν την αναγκαιότητα της πλατείας να παραμείνει για πεζούς και ποδηλάτες.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φάκας, επιδιώκουν σε υψηλό επίπεδο να διασφαλίζεται η ποιότητα ζωής όπως αρμόζει σε μία πρωτεύουσα, να προσφέρουμε στους δημότες και επισκέπτες της πόλης ελεύθερη διακίνηση και να απολαμβάνουν το ιστορικό περιβάλλον της παλιάς πόλης.

Δείτε επίσης:  Η απάντηση του Δήμου Λευκωσίας για τα έργα ανάπλασης στο κέντρο της πόλης

 

 

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More