Ως δημότης θέλω Δήμαρχο τον Λάζαρο Σαββίδη, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου σε χαιρετισμό του στην τελική προεκλογική εκδήλωση του νυν Δημάρχου Στροβόλου Λάζαρου Σαββίδη, ο οποίος επαναδιεκδικεί τη ψήφο των δημοτών, είπε ότι ως δημότης θα θέλει ένα Δήμαρχο έμπειρο, ο οποίος με ήθος θα υπηρετεί την πόλη και δεν θα επιβάλλει δημοτικούς φόρους για να συλλέγει τα χρήματα των πολιτών για να τα ξοδεύει προς συλλογή ψήφων, όπως είπε.

Αναφέροντας περαιτέρω ότι σε ένα μήνα θα είναι δημότης Στροβόλου ο κ. Νεοφύτου είπε ότι ο Λάζαρος Σαββίδης υπηρέτησε την πόλη χωρίς ψεγάδι, πρόσθεσε ότι η υποψηφιότητα του είναι πολυσυλλεκτική και συγκεντρώνει υποστήριξη από όλους τους χώρους μέχρι τις παρυφές της Αριστεράς, και πως επίσης υποστηρίζεται από τις θρησκευτικές ομάδες και την ηγεσία τους.

Απευθυνόμενος προς τα μέλη και υποστηρικτές του κόμματος του, ο κ. Νεοφύτου είπε ακόμα ότι δεν μπορεί να χαθεί συναγερμική ψήφος από την υποψηφιότητα Σαββίδη, ούτε, όπως συνέχισε είναι δυνατόν Συναγερμικοί να κάνουν συγκεντρώσεις με υποψηφίους της Αλληλεγγύης.

Ανέφερε επίσης πως κάθε ψήφος που δεν πάει στον Λάζαρο Σαββίδη είναι διπλή ψήφος προς τη Στέλλα Μισιαούλη.

Περαιτέρω αφού ανέφερε ότι σε δύσκολους καιρούς νοικοκύρεψε τα οικονομικά του Δήμου παράγοντας ταυτόχρονα έργο δήλωσε βέβαιος ότι οι δημότες Στροβόλου θα επιλέξουν συνέχεια στην αναβάθμιση της πόλης τους και της ποιότητας της ζωής του και θα αναδείξουν για ακόμα μια φορά τον Λάζαρο Σαββίδη, ως πρώτο Δημότη Στροβόλου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δηλώνοντας βέβαιος ότι οι συνδημότες του θα επιλέξουν συνέχιση του οράματος που άρχισε το 2011 με ορίζοντα το 2020, υπενθύμισε ότι υποσχεθήκαμε ότι ο Στρόβολος θα αποκτήσει ταυτότητα και θα σταματήσει να είναι δορυφόρος της πρωτεύουσας.

Είπε ότι ο Στρόβολος πέτυχε αυτό που για άλλους δήμους θα ήταν ουτοπία και παρά τους μειωμένους πόρους και τη μειωμένη κρατική χορηγία κατάφερε να μειώσει τα χρέη και να είναι σε καλή οικονομική κατάσταση, η οποία συνιστά πολύ καλή βάση ώστε η επόμενη πενταετία και ανοικτό το παράθυρο της ανάπτυξης ο Δήμος να αναπτύξει τη δράση και την προσφορά του σε όλα τα επίπεδα.

Αναφέροντας ότι το μήνυμα του προς τους συνδημότες του είναι ότι θα “προχωρήσουν μαζί για μια πόλη με ποιότητα” ανέφερε ότι κατά την προεκλογική εκστρατεία ακούστηκαν πολλά, είπε ότι τα λόγια από τα έργα απέχουν και πρόσθεσε ότι “συνεχίζουμε την εκλογική μάχη για να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν”.

Είπε ακόμα ότι ο πολιτισμός ξεκινά από το σπίτι μας και συνεχίζει στη γειτονία και αναδεικνύεται με το σεβασμό που επιδεικνύουμε προς τους συνδημότες μας, ανέφερε πως ο στόχος του είναι να εμπεδωθεί η συνείδηση της γειτονιάς.

Εστιάζοντας στα έργα κοινωνικής συνοχής που ανέπτυξε ο Δήμος κατά τη δημαρχία του είπε ότι κατά τη νέα πενταετία με επίκεντρο την κοινωνική πολιτική θα εστιάσει στην πράσινη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος δημιουργώντας ζώνες αστικού κέντρου.

Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και εντείνουμε την προσπάθεια να διασφαλίσουμε μια πόλη ποιότητας, συμπλήρωσε.

Ο πρώην υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πολάκης Σαρρής, είπε ότι ως Στροβολιώτης πρότεινε την υποψηφιότητα Λάζαρου Σαββίδη πριν πέντε χρόνια και την πρότεινε εκ νέου, ανέφερε ότι πρότεινε τον Λάζαρο Σαββίδη επειδή είναι εργατικός, διαθέτει διοικητικές ικανότητες και πάνω από όλα είναι τίμιος.

Πρόσθεσε ότι παρά την οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας ο Λάζαρος Σαββίδης νοικοκύρεψε τα οικονομικά του Δήμου και πρόσφερε έργα κοινωνικής συνοχής.

Η επανεκλογή του Λάζαρου Σαββίδη είναι ευθύνη όλων συμπλήρωσε.

ΚΥΠΕ

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More