Όλα έτοιμα για το Καρναβάλι της Αγλαντζιάς – Ο Χάρτης της Παρέλασης

Reading Time: 1 minute

Το χάρτη της  Παρέλασης Καρναβαλιού, δίνει στη δημοσιότητα ο Δήμος Αγλαντζιάς.  Πιστός πλέον στον επιτυχημένο θεσμό του καρναβαλιού, διοργανώνει την 9η Αποκριάτικη του Παρέλαση.

Το Καρναβάλι περιλαμβάνει τετραήμερες εκδηλώσεις που ξεκινούν από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Το Καρναβάλι Αγλαντζιάς αγαπήθηκε από τη Λευκωσία και καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη πολιτιστική εκδήλωση στη Μείζονα Λευκωσία, αφού το 2017 και 2018 οι καρναβαλιστές ανήλθαν στις 9.000 με τη συμμετοχή πέραν των 90 ομάδων.

Δείτε επίσης:  Στήριξη Δήμου Δερύνειας για οικονομική βοήθεια του μικρού Αντώνη

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:00 της Κυριακής, 3 Μαρτίου, από τη Συμβολή της Λεωφόρου Κερύνειας με την οδό Ευάγγελου Φλωράκη (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αστυνομίας) και θα τερματίσει κοντά στα εξωτερικά ιατρεία Αγλαντζιάς.  Το γλέντι θα συνεχιστεί στην «Τέντα του Καρναβαλιού», στον τερματισμό της παρέλασης.

Δείτε επίσης:  «Κανένα παιδί αβοήθητο» - Ο Δήμος Λατσιών στηρίζει την προσπάθεια για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη

Η ενεργός συμμετοχή νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, σχολών μουσικής και χορού, καθώς και μεμονωμένων συνόλων απ’ όλη τη Λευκωσία αποτελούν την εγγύηση για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Για να συμμετάσχετε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, είτε στην Ηλεκτρ. Διευθ.: Karnavali@aglantzia.org.cy είτε στο Τηλεομοιότυπο: 22462240

In the news
Load More