Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 13 – 17 Μαρτίου

Reading Time: 1 minute

Την Τετάρτη, 13 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φίλων της Αγίας Φύλας, ενώ στις 12.30μ.μ. και στις 1.30μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας Επιτροπής Παρακολούθησης και της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ταμείου Συντάξεων του ΣΑΛΑ.

Στις 5.30 μ.μ. θα παραστεί στην ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΕ Δημοτικό σχολείο Εκάλης, μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου «Ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών σε διαδικασίες ανακύκλωσης μέσω της εφαρμογής ανταποδοτικών συστημάτων» «Benefit As you Save – BAS”.

Δείτε επίσης:  Δ. Αγίου Αθανασίου: Δωρεάν ιατρικός έλεγχος

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ».

Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου στις 6.00 μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 15 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Δ.Σ. της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, στα γραφεία του ΕΒΕΛ, ενώ στις 1.00 μ.μ. θα παραστεί στο 11ο Επαρχιακό Συνέδριο της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ.

Δείτε επίσης:  Ξεκινά η συντήρηση οδοστρώματος σε βασικές Λεωφόρους

Την ίδια μέρα στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου Αποφοίτων Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου στο θέατρο της Α’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού.

Την Κυριακή, 17 Μαρτίου ο Δήμος Λεμεσού τελεί το ετήσιο μνημόσυνο των αειμνήστων Δημάρχων, Ευεργετών και Δωρητών, στον ιερό ναό Αγίας Νάπας.

In the news
Load More