Ημέρα της Γυναίκας στο Δήμο Λακατάμιας

Ημέρα της Γυναίκας στο Δήμο Λακατάμιας
Reading Time: 1 minute

Για ακόμα μια χρονιά, οι γυναίκες της Λακατάμιας αγκάλιασαν την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμή τους η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στο Pavilion Hall. Η εκδήλωση πέραν της επετείου, είχε ως στόχο την οικονομική ενίσχυση Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα».

Χαιρετισμούς απηύθυναν, η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα», κ. Έλενα Τριανταφυλλίδου και η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα. Η κ. Τριανταφυλλίδου ευχαρίστησε την Δήμαρχο Λακατάμιας για την εκδήλωση που ετοίμασε και είχε κύριο στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου και αναφέρθηκε στους στόχους και στις δράσεις του Συνδέσμου.

Η Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλες τις παρευρισκόμενες που την τίμησαν με την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην επέτειο της 8ης του Μάρτη: «Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, καθιερώθηκε, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης όλων εκείνων των πρωτοπόρων γυναικών που Τόλμησαν, Αγωνίστηκαν και Διεκδίκησαν τα Δικαιώματά τους για Αναγνώριση, Ανέλιξη, Ισοτιμία, Ίση Μεταχείρισή, Ίση Αμοιβή, Γονική Άδεια, Προστασία της Μητρότητας, Σεβασμό της Αξιοπρέπειας της Εργαζόμενης στον Χώρο Εργασίας. Τιμούμε σήμερα τις γυναίκες που Αγωνίζονται για τη Δικαιωματική Θέση της Γυναίκας στην Κοινωνία στην Οικογένεια, στη Δουλειά, στην Πολιτική και τα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων. Τιμούμε όλες όσες συμβάλουν με την δράση τους για την Ανατροπή του Κοινωνικού Ρατσισμού και την Εξάλειψη κάθε Μορφής Βίας κατά των Αδυνάτων. Αυτή την Ημέρα Σύμβολο, θέλω να εκφράσω την απεριόριστη εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου σ’ όλες αυτές τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο.» Κλείνοντας, ευχαρίστησε, όλες τις γυναίκες της Κύπρου, για όλα όσα έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στον τόπο μας, και ευχήθηκε επίτευξη των στόχων και επιθυμιών τους.

Δείτε επίσης:  Φιλανθρωπική εκδήλωση "Under The Stars"

Κύρια ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η βοτανολόγος κ. Γιαννούλα Λαζάρου, η οποία μίλησε στις παρευρισκόμενες για τα βότανα και τις πολλαπλές χρήσεις τους στην καθημερινότητα.

In the news
Load More