16 προτάσεις παρέδωσε ο Πρόεδρος για τα Ζώα στο Δήμαρχο Πάφου

Έγγραφο 16 σημείων με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις την ευημερία και την προστασία των ζώων τόσο εντός της δημαρχούμενης περιοχής όσο και στον τόπο μας ευρύτερα, παρέδωσε το πρωί ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα της Κύπρου Κυριάκος Κυριάκου στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου, ο κ. Κυριάκου υπογράμμισε την ανάγκη για την κατάρτιση ενός κοινού προγράμματος για την ευημερία των ζώων αφού, όπως σημείωσε, η πόλη είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017 και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιδείξει την ανάλογη ευαισθησία και στον τομέα αυτό. Εισηγήθηκε επίσης όπως, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, προωθηθούν και ενθαρρυνθούν καλλιτεχνικές δημιουργίες graffiti με θέμα τα ζώα της Κύπρου, όπως το κυπριακό γαϊδουράκι και το αγρινό.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάφου διαβεβαίωσε τον κ. Κυριάκου για την πρόθεσή του να μελετήσει με τη δέουσα ευαισθησία και προσοχή τα 16 σημεία του εγγράφου, ώστε να διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο πλαίσιο πολιτικής και ενεργειών το οποίο θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη και προώθηση συγκεκριμένων αποφάσεων.

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More