21 Ιανουαρίου η έναρξη υποβολής αίτησης για εγγραφή προσωπικών γιατρών στο ΓεΣΥ

Νοσηλεία

Από τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) όσοι επιλέξουν να γίνουν προσωπικοί γιατροί, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), ο οποίος και ανακοινώνει ότι έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση σεμιναρίων κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, όπου θα επεξηγηθεί η διαδικασία υποβολής αίτησης εγγραφής.

Ο ΟΑΥ ανακοινώνει ότι «η ημερομηνία έναρξης της υποβολής αίτησης εγγραφής από ιατρούς, που θα επιλέξουν να γίνουν προσωπικοί ιατροί στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) έχει οριστεί η 21η Ιανουαρίου 2019».

Δείτε επίσης:  Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

«Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί θα πρέπει να προχωρήσουν σε αίτηση εγγραφής ως προσωπικοί ιατροί ανεξάρτητα με τον αν θα συμβληθούν με τον Οργανισμό ως φυσικά πρόσωπα ή αν θα παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας υγείας εκ μέρους νομικών προσώπων ιδιωτικού ή δημοσίου δίκαιου», αναφέρεται.

Σημειώνεται ότι η αίτηση για εγγραφή θα υποβάλλεται μέσω της πύλης παροχέων στην οποία οι ιατροί θα έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ (www.gesy.org.cy).

Δείτε επίσης:  Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων υπέρ της εφαρμογής του ΓεΣΥ

Ο Οργανισμός, προστίθεται, έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση σεμιναρίων κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2019, όπου θα επεξηγηθεί η διαδικασία υποβολής αίτησης εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται είτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ ή στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gesy.org.cy.

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More