Σταδιακό κλείσιμο του χώρου στάθμευσης Εναερίου για τα Χριστούγεννα

στάθμευση

Ο Δήμος Λεμεσού επιθυμεί να πληροφορήσει τους δημότες του και ιδιαίτερα τους καθημερινούς χρήστες του χώρου στάθμευσης Εναερίου ότι ο χώρος θα κλείνει σταδιακά από τις 13/11/2018 μέχρι τις 13/01/2019 λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Παρακαλούνται οι επηρεαζόμενοι οδηγοί, να χρησιμοποιούν τον παρακείμενο χώρο στάθμευσης της εταιρείας PAFILIA με την οποία έχουν γίνει οι ανάλογες διευθετήσεις ή άλλους ιδιωτικούς ή παρόδιους χώρους στάθμευσης.

Δείτε επίσης:  Τοποθέτηση ανακλινόμενων καθισμάτων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας

Επίσης παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με όλα τα σήματα Τροχαίας όπως και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και Τροχονόμων και όπου είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια για αποφυγή ταλαιπωρίας.

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More