Δικαιώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής Κρασά στην Αραδίππου

Reading Time: 1 minute

Πανηγυρίζουν οι πολίτες που διαμένουν στην περιοχή Κρασά στην Αραδίππου αφού το δικαστήριο δικαίωσε τις διαμαρτυρίες τους για να μην δημιουργηθεί εργοστάσιο παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών των εταιρειών για τους υδρογονάνθρακες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, «η απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου ημερομηνίας 28.1.19 δικαίωσε τους πολίτες της περιοχής Κρασά στην Αραδίππου και αποκάλυψε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τις αδιαφανείς  αυθαίρετες, παράνομες αποφάσεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη ΔΗΣΥ και του Δημάρχου Αραδίππου κ. Ευαγγελίδη.

Ως ΑΚΕΛ απαιτήσαμε από την πρώτη στιγμή να γίνουν οι απαιτούμενες μελέτες,  περιβαλλοντικές και άλλες,  σε σχέση με την χωροθέτηση εργοστασίων παροχής υποστηρικτικών  υπηρεσιών των  εταιρειών για τους υδρογονάνθρακες,  κατ΄ απόκλιση του τοπικού σχεδίου Λάρνακας. Αυτή ήταν η θέση μας η οποία προωθήθηκε με τα ανάλογα διαβήματα μέσω της Βουλής, του Δημοτικού Συμβουλίου Αραδίππου και Δρομολαξιάς – Μενεού.

Δείτε επίσης:  «Κανένα παιδί αβοήθητο» - Ο Δήμος Λατσιών στηρίζει την προσπάθεια για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη

Οι διαμαρτυρίες και η διαφωνία του ΑΚΕΛ, της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ στην Αραδίππου, του Δημάρχου Δρομολαξιάς – Μενεού κ. Κ. Ανδρονίκου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων δικαιώθηκαν με αυτή την απόφαση».

Το ΑΚΕΛ απαιτεί  όπως απαντηθούν τα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν και που δεν απαντήθηκαν ποτέ.

  • Ποιού τα συμφέροντα ήθελε να εξυπηρετήσει ο Δήμαρχος Αραδίππου και ο ΔΗΣΥ;
  • Ποιού τα συμφέροντα ήθελε να εξυπηρετήσει το Υπουργικό;
  • Ποιού τα συμφέροντα ήθελε να εξυπηρετήσει ο Αβέρωφ Νεοφύτου;
Δείτε επίσης:  Ήρθαν τα «έξυπνα» ποδήλατα στο Δήμο Αγλαντζιάς – Απλά και οικονομικά

Για το ΑΚΕΛ, πάνω από τα όποια μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, είναι η ασφάλεια, η υγεία των πολιτών, ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος.

In the news
Load More