Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οδοιπορικό Αυτοβελτίωσης, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης σε όλη την Κύπρο

Δεκέμβριος 5, 2018

€30

Ο Δεκέμβριος δεν είναι μόνο μήνας γιορτών, ευχών και ανταλλαγής δώρων. Είναι μήνας απολογισμού και περίσκεψης. Είναι μήνας προγραμματισμού και περισυλλογής.

Ο φετινός Δεκέμβρης ας μη περιοριστεί στο τραπέζι μας, στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στη Βασιλόπιτα και στα φώτα και ας επεκταθεί στο μυαλό, στη ψυχή και στην καρδιά μας.

Η εταιρεία Δημιουργικής Επικοινωνίας, Art Quality και ο ιδιοκτήτης της Παντελής Βαλταδώρος αποφάσισαν να συνεισφέρουν ώστε αυτός ο Δεκέμβρης να είναι ξεχωριστός, μοναδικός και Αυτοβελτιωτικός.

Για το λόγο αυτό διοργανώνουν ένα «Οδοιπορικό Αυτοβελτίωσης» με το σεμινάριο FLY: First Love Yourself, με εισηγητή το Σύμβουλο Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης Λάκη Αργυρού.

Ο καθένας έχει ευθύνη απέναντι στον εαυτό του και τα όνειρα του. Έχει ευθύνη να διαχωρίζει τα πρωτεύοντα από τα δευτερεύοντα, τα σημαντικά από τα ασήμαντα.

Θεματολογία:

1. Μαθαίνω να Μαθαίνω.
Εκπαιδευόμαστε στη διαδικασία απόκτησης και αφομοίωσης της Γνώσης. Πως την κάνουμε κτήμα μας και με ποιους τρόπους την εφαρμόζουμε.

2. Γνωρίζω και Αγαπώ τον Εαυτό μου.
Με θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις Αυτογνωσίας γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε Αυτοπεποίθηση, Αυτοσεβασμό και Αυτοεκτίμηση.

3. Φτάνω στο Τέρμα, κάθε Δρόμου.
Εκπαιδευόμαστε πώς να θέτουμε ΣΤΟΧΟΥΣ και πώς να τους πετυχαίνουμε, ανεξαρτήτως μεγέθους. Μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε το Πλάνο Υλοποίησης και να ανακαλύπτουμε τις Μεθόδους που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη κάθε στόχου.

4. Αλλάζω συνήθειες, Αλλάζω Ζωή!
Αν θες να αλλάξει κάτι στη ζωή σου οφείλεις να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου! Πως θα γίνει αυτό; Αφού θα είσαι στο σεμινάριο θα μάθεις τους τρόπους.

Το μονοπάτι της γνώσης και οι σταθμοί Αυτοβελτίωσης:

Πέντε σεμινάρια, σε πέντε πόλεις και εσείς επιλέγετε σε πιο από όλα θα παρευρεθείτε.

 Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.00μμ, στο Press Caffee στην οδό Σταυρού στο Στρόβολο.
 Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.00μμ, στο Senco Café στο Παραλίμνι.
 Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, στις 5.00μμ, στο Coffee Island Φανερωμένης, στη Λάρνακα.
 Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.00μμ, στο Gloria Jeans Café στη Λεωφ Μακαρίου, στη Λεμεσό.
 Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, στις 5.00μμ, στην Modern Music Academy, στην Κεντρική Αγορά, στην Πάφο.

Εισιτήριο Εισόδου: €30.00

Βιογραφικό Εισηγητή:

Ο Λάκης Αργυρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Στρόβολο. Εργάζεται από το 1990 στο Δήμο Στροβόλου.

Σπούδασε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις στο «Πανεπιστήμιο Λευκωσίας» (Intercollege) από όπου αποφοίτησε με διάκριση. Τελείωσε τη Σχολή Δημοσίων Σχέσεων του Henshall Center του Λονδίνου, με τακτική παρακολούθηση μαθημάτων στην Κύπρο. Διδάχτηκε με υποτροφία “Leadership and Community Service” στο American University, στην Washington DC στις ΗΠΑ.

Παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια που αφορούν τον τομέα της Επικοινωνίας και της Προσωπικής Ανάπτυξης, στην Κύπρο και στο Εξωτερικό.
Είναι εισηγητής σεμιναρίων Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ και Προσωπικής Ανάπτυξης στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Εργάστηκε, κατά καιρούς, σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της Κύπρου, ως μουσικός παραγωγός και ως δημοσιογράφος.

Ταξίδεψε σε πολλές χώρες στον κόσμο (30+) μελετώντας τη διαφορετικότητα στην κουλτούρα και στον πολιτισμό, μαζεύοντας γνώσεις και εμπειρίες!

25 χρόνια εμπειρία στην Επικοινωνία και στις Δημόσιες Σχέσεις.
20 χρόνια εμπειρία σε Σεμινάρια Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Δεκέμβριος 5, 2018
Κόστος:
€30

Χώρος Διεξαγωγής

Στρόβολος