Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πασχαλινές Εκδηλώσεις Δήμου Γερμασόγειας 2018

Απρίλιος 9, 2018

Ο Δήμος Γερμασόγειας διοργανώνει και φέτος τις Πασχαλινές εκδηλώσεις, για αναβίωση των ηθών και εθίμων του τόπου μας, προσβλέποντας στην παρουσία όλων των δημοτών και επισκεπτών της Γερμασόγειας.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – 9/4/2018

– Το απόγευμα, στις 4.00 μ.μ., θα οργανωθούν παραδοσιακά παιγνίδια (σακκουλοδρομίες, κουταλοδρομίες, παιχνίδι με το πορτοκάλι/λεμόνι, σχοινί-κάτεργο, κ.α.) στο πάρκο των Κυνηγών, δίπλα από το γήπεδο (πλαστικό χλοοτάπητα) της Γερμασόγειας, στο χωριό.
– Στον ίδιο χώρο, στα πλαίσια της εκδήλωσης:-

-Θα παρουσιαστεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τη τη Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Γερμασόγειας υπό την καθοδήγηση του κ. Κώστα Καρεκλά και μουσική από επαγγελματία Dj.

-Θα υπάρχουν φουσκωτά για τα μικρά παιδιά.

-Θα λειτουργεί περίπτερο από το ΣΚΕ Γερμασόγειας.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – 10/4/2018

– Το απόγευμα, στις 5.00 μ.μ., θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ «Παντρεμένων – Ελεύθερων» στο γήπεδο (πλαστικό χλοοτάπητα) της Γερμασόγειας, στο χωριό.

– Το βράδυ στις 7.00 μ.μ., στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί τόμπολα, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο ΣΚΕ Γερμασόγειας.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ – 15/4/2018

– Το απόγευμα μεταξύ των ωρών 4.00 μ.μ – 7.00 μ.μ. στην αυλή του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής θα διοργανωθούν Πασχαλινά Παραδοσιακά παιχνίδια σε συνεργασία της Εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, του Πολιτιστικού Ομίλου Γερμασόγειας, των Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων των τριών Δημοτικών Σχολείων Γερμασόγειας και του Κοινοτικού Παιδοκομικού Σταθμού του ΣΚΕ Γερμασόγειας υπό την αιγίδα του Δήμου Γερμασόγειας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Απρίλιος 9, 2018

Χώρος Διεξαγωγής

Δήμος Γερμασόγειας