Ο Δήμος Αμαθούντας από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού, έχει συνδράμει άμεσα με την παροχή εξοπλισμού στις ομάδες πυρόσβεσης.
Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το συντονιστικό κέντρο για την παροχή φιλοξενίας και άλλης υλικής βοήθειας.
Ο Δήμος Αμαθούντας ευχαριστεί τους δημότες που επικοινωνούν για να βοηθήσουν εθελοντικά ή επιθυμούν να προσφέρουν υλικά αγαθά βοηθώντας τους πυρόπληκτους πληγέντες.
Στο Δήμο Αμαθούντας έχει ήδη δημιουργηθεί κέντρο περισυλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το συντονιστικό κέντρο και την Πολιτική Άμυνα για να καλύψουν τις όποιες έκτακτες ανάγκες πιθανόν να προκύψουν.
Καλούνται όσοι δημότες επιθυμούν να συνεισφέρουν με υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης (τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, γάλατα μακράς διάρκειας, ξηρά τροφή, πάνες και μωρομάντηλα)ή οτιδήποτε άλλο ανακοινωθεί από την Πολιτική Άμυνα, για τους πληγέντες συνανθρώπους μας, να τα παραδίδουν στα πιο κάτω σημεία του Δήμου:
Α)Δημοτικό Σχολείο Μουτταγιάκας
Β) Λύκειο Λινόπετρας
Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των συντονιστών Δημοτικών Συμβούλων: Εύρο Δρουσιώτη: τηλ: 99161161 και Αντρέα Λυσάνδρου τηλ: 99968777











