Άρχισαν οι εγγραφές στα καλοκαιρινά προγράμματα του Πολυδύναμου Λευκωσίας

Reading Time: 1 minute

Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων, «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας», θα λειτουργήσει και φέτος καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών σχολικών διακοπών, από τις 21 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, 7:00π.μ.- 6:00μ.μ.

Νέες αιτήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο, θα γίνονται δεκτές μόνο κατά την περίοδο 14 – 25 Μαΐου 2018. Ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθούν αυστηρά τα κριτήρια προτεραιότητας και η ημερομηνία παραλαβής της αίτησης. Αιτήσεις που θα σταλούν ή θα παραδοθούν εκτός της πιο πάνω περιόδου, δε θα ληφθούν υπόψη.

Δείτε επίσης:  Η Μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης με απλά λόγια

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε ότι το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας θα λειτουργήσει καλοκαιρινά προγράμματα και στα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ανδρέα, Αγίων Ομολογητών και Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, από τις 21 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου 2018, 7:00πμ.- 4:00μμ.

Προτεραιότητα συμμετοχής στα προγράμματα αυτά θα δοθεί στα παιδιά των εν λόγω σχολείων. Εάν περισσεύουν θέσεις θα διατεθούν (επίσης κατά την περίοδο 14 – 25 Μαΐου) σε άλλα παιδιά δημοτών Λευκωσίας ή εργαζόμενων εντός των δημοτικών ορίων Λευκωσίας.

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

Όλες οι λεπτομέρειες λειτουργίας των προγραμμάτων, καθώς και τα έντυπα αιτήσεων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας.

In the news
Load More