Έξι Βρετανοί τουρίστες ήρθαν στην Αγία Νάπα 25 φορές

Reading Time: < 1 minute

Οι νέοι Πρεσβευτές του Τουρισμού της Αγίας Νάπας είναι το ζεύγος οι Alistair William White και Wendy Margaret Dingwall, η Carolynn Wood και τα παιδιά της Lucy και Tom Wood καθώς και ο οικογενειακός τους φίλος Scott Dobson.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 και τις πλακέτες καθώς και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» απένειμε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος.

Ο κ. Καρούσος εξέφρασε στους τιμώμενους τις εγκάρδιές του ευχαριστίες τόσο για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους όσο και για το γεγονός ότι η Αγία Νάπα παρέμεινε για πολλά έτη στην προτίμησή τους ως ο μοναδικός προορισμός για τις διακοπές τους.
Προέβηκε επίσης, σε εκτενή ενημέρωσή τους όσο αφορά τους λόγους της βράβευσής τους, τη καθιέρωση του θεσμού του «Πρέσβη του Τουρισμού» από τον Δήμο καθώς και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα τους αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Δείτε επίσης:  Στα μωβ το Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού

«Οι 25 επισκέψεις σας στην πόλη μας», ανέφερε, «αποδεικνύουν περίτρανα και με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο την μεγάλη αγάπη που τρέφετε για την πόλη μας όπως επίσης ότι η Αγία Νάπα είναι ένα αξιόλογο κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί για τις διακοπές του.

Δείτε επίσης:  Δ. Λευκωσίας για ανάπλαση εμπορικού κέντρου: Τα χρονοδιαγράμματα τηρούνται ικανοποιητικά

Ενημέρωσε επίσης, ότι με την προσθήκη των ονομάτων τους στη λίστα με τους «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», ο αριθμός των τιμώμενων τουριστών, έχει ξεπεράσει τους 500, ένας αριθμός όπως επισήμανε «που μας ικανοποιεί στο έπακρο».

In the news
Load More