Αγανάκτηση Δήμου Κερύνειας για προκλήσεις της Άγκυρας

Reading Time: < 1 minute

Ο κατεχόμενος Δήμος της Κερύνειας εκφράζει την αγανάκτηση και την οργή των Κερυνειωτών για τις συνεχιζόμενες απειλές και προκλήσεις της Άγκυρας εναντίον της Κύπρου, εναντίον της Ευρώπης.

Ανακοίνωση του Δήμου Κερύνειας αναφέρει ότι ο ελλιμενισμός του τουρκικού υποβρυχίου στο λιμάνι της Κερύνειας συνιστά κατάφωρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας και σοβαρή πρόκληση τόσο για τους Κερυνειώτες όσο και για ολόκληρη την πατρίδα μας.

Δείτε επίσης:  Το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας αρχίζει την επαναλειτουργία του

“Καταγγέλλουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας την νέα αυτή παραβίαση της κατεχόμενης πατρίδας μας και καλούμε τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και τους ευρωβουλευτές και βουλευτές μας, να ενεργήσουν αποφασιστικά και στοχευμένα εναντίον των απαράδεκτων και παράνομων ενεργειών της Τουρκίας, η οποία καταδυναστεύει την Κύπρο εδώ και μισό αιώνα”, αναφέρεται.

Δείτε επίσης:  Η Δήμαρχος Λακατάμιας απαντά σε δημοσίευση της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΣΥ Λακατάμιας

Ο Δήμος Κερύνειας σημειώνει ότι “καμία από αυτές τις παράνομες ενέργειες δεν θα κάμψει την αγωνιστική μας διάθεση. Θα παραμείνουμε διεκδικητές της πατρώας γης μας, με όρθια την ψυχή και κατακόρυφο το φρόνημα μέχρι την ευλογημένη επιστροφή μας”.

In the news
Load More