ΑΚΕΛ Λεμεσού: Μαζί με το ΑΚΕΛ για ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση

Reading Time: < 1 minute

Οι επερχόμενες εκλογές του Δεκέμβρη 2016 για τις τοπικές κοινωνίες αποτελούν σταθμό για την πρόοδο και την παραπέρα ενίσχυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην ανακοίνωση της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λεμεσού, Παρασκευή 9 Δεκ. 2016, αναφέρει την ανάγκη για ενίσχυση του ΑΚΕΛ και της Κυπριακής Αριστεράς, η εκλογή των υποψήφιων Δημάρχων που υποστηρίζει είναι επιτακτική.

‘’Οι τοπικές κοινωνίες και οι πολίτες έχουν εμπειρίες και γνώσεις για την προσφορά και την δράση του ΑΚΕΛ για τους Δήμους και τις Κοινότητες. Ξέρουν καλά ότι η Αριστερά ήταν παρόν στα μικρά και μεγάλα αιτήματα τους.

Δείτε επίσης:  Αγόρευση του Σ. Μάτσα στην υπόθεση των πινακίδων του Δήμου Πάφου

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο προοδευτικός εκσυγχρονισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών είναι άμεσα συνδεδεμένη με ένα ισχυρό ΑΚΕΛ.

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λεμεσού, καλεί όλα τα μέλη και στελέχη του κόμματος, τους φίλους της Αριστεράς να πάρουν πάνω τους τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση. Στο διάστημα που απομένει, να συνομιλήσουμε με τους πολίτες, να πείσουμε. Γιατί με το ΑΚΕΛ και την Αριστερά. Μπορούμε να υπερβούμε εαυτό, να μετατρέψουμε τις εκλογές σε δημοψήφισμα.

Καλούμε όλο το κόσμο της Αριστεράς, τους προοδευτικούς πολίτες να υποστηρίξουν για τη Δημαρχία της Λεμεσού τον Αντρέα Χρίστου, για το Δήμο Πολεμιδιών το Νίκο Αναστασίου, για το Δήμο Μέσα Γειτονιάς το Δώρο Αντωνίου, για το Δήμο Αγίου Αθανασίου τον Μαρίνο Κυριάκου, για το Δήμο Γερμασόγειας τον Κυριάκο Ξυδιά και για το Δήμο Ύψωνα τον Σωτήρη Στυλιανού.

Δείτε επίσης:  Ο Επίτροπος Εθελοντισμού βράβευσε τους ‘’Μικρούς Εθελοντές’’

Ταυτόχρονα, καλούμε όλους να εργαστούν, ώστε τα ψηφοδέλτια του ΑΚΕΛ να τύχουν ευρείας και πλατείας υποστήριξης. Όλοι μαζί, για ένα ισχυρό ΑΚΕΛ, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εγγύηση για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο μέλλον, για τις τοπικές κοινωνίες, για τους πολίτες. ‘’

In the news
Load More