Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο της Πάφου

Reading Time: 1 minute

Την αναβάθμιση του παραλιακού τους μετώπου προωθούν οι Δήμοι Πάφου και Γεροσκήπου σε συνεργασία με τους ξενοδόχους , σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως οι δύο τοπικές αρχές προωθούν την κατασκευή κυματοθραυστών της ακτογραμμής από το ξενοδοχείο Φαέθων μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια με στόχο την δημιουργία αμμωδών παραλιών στα ξενοδοχεία. Ο κ. Παυλίδης σημείωσε, πως η ημερομηνία έναρξης του έργου υπολογίζεται στα τέλη του 2019 με αρχές του 2020 .

Δείτε επίσης:  Επιστολή στον Πρόεδρο για συνένωση τους απέστειλαν Αγία Νάπα, Σωτήρα και Λιοπέτρι

Το κόστος του έργου που περιλαμβάνει 14 κυματοθραύστες ανέρχεται στα 13 εκ. ευρώ και γίνεται σε συνεργασία των Δήμων Πάφου και Γεροσκήπου και με την συνδρομή του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου.

Η απόφαση,όπως ανέφερε, λήφθηκε εδώ και ενάμισι χρόνο, έγιναν οι μελέτες και στο παρών στάδιο το θέμα της κατασκευής του έργου των κυματοθραυστών βρίσκεται στην υπηρεσία περιβάλλοντος για την τελική έγκριση.

Δείτε επίσης:  Στην τελική ευθεία η δημιουργία οργανισμού πολιτιστικής ανάπτυξης Πάφου

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου είπε πως οι αρμόδιοι φορείς ευελπιστούν με την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου στην προσέλκυση καλύτερης ποιότητας τουρισμού, κατέληξε .

In the news
Load More