Ανοιχτό ενδεχόμενο επιστροφής Χάρη Γεωργιάδη στα βουλευτικά έδρανα

Χάρη Γεωργιάδη
Reading Time: < 1 minute

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο επιστροφής του στα βουλευτικά έδρανα ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης μετά την αποχώρηση του από το Υπουργείο. Ο τελών υπό παραίτηση Υπουργός, διευκρίνησε πάντως ότι δεν θα διανοείτο να θέσει θέμα ηγεσίας στον ΔΗΣΥ.

«Κλείνει ο κύκλος μου στο Υπουργείο Οικονομικών όμως δεν κλείνει ο κύκλος μου στην πολιτική. Θα με ενδιέφερε κάποιος ρόλος στην πολιτική αν παρουσιαστεί κατάλληλη ευκαιρία», ανέφερε στην εκπομπή Καλή Μέρα του ΑΛΦΑ και ερωτηθείς αν θα διεκδικούσε χρίσμα υποψηφίου στις Βουλευτικές του 2021 απάντησε ότι δεν το αποκλείει.

Δείτε επίσης:  ΥΠΕΞ: Ικανοποίηση για συνάντηση με Πομπέο

Σε ερώτηση για τον μελλοντικό ρόλο του στον ΔΗΣΥ, απάντησε ότι ο ίδιος δεν θα διανοείτο να εγείρει θέμα ηγεσίας στην παράταξη. «Συνεργάζομαι με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και ούτε καν θα δεχόμουν να απαντήσω ένα τέτοιο ερώτημα», τόνισε.

Σχετικά με τον διάδοχό του, ανέφερε πως και ο Κωνσταντίνος Πετρίδης θα μπορούσε να καλύψει τη θέση αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «μην προσπαθήσετε τώρα να μάθετε όνομα από εμένα. Συνήθως δεν πέφτουν μέσα οι δημοσιογραφικές πληροφορίες (σ.σ. έδωσε ως παράδειγμα διάφορα ονόματα που ακούστηκαν όταν θα πληρωνόταν η θέση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας) Ο πρόεδρος είμαι βέβαιος πως θα κάνει καλές επιλογές».

Δείτε επίσης:  Οζερσάι: Δεν μπορεί να ελπίζει πολλά από την τριμερή

alphanews.live

In the news
Load More