Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας: Στις προτεραιότητες του Δήμου να καταστεί προσβάσιμη σε όλους

Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας: Στις προτεραιότητες του Δήμου να καταστεί προσβάσιμη σε όλους
Reading Time: 1 minute

Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» ομάδα ηλικιωμένων πολιτών, η οποία στο πλαίσιο του έργου «Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση Ηλικιωμένων Πολιτών σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Θέματα» της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο επισκέφθηκε σημεία του Δήμου τα οποία εντάχθηκαν στο έργο «Αγία Νάπα – Ρέθυμνο Καθολικά Προσβάσιμες Πόλεις, στο οποίο συμμετείχε ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Δείτε επίσης:  Η Μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης με απλά λόγια

Στο χαιρετισμό του ο κ. Ζαννέτου ενημέρωσε τους φιλοξενούμενους για τις δράσεις και τους στόχους του έργου «Αγία Νάπα – Ρέθυμνο Καθολικά Προσβάσιμες Πόλεις καθώς και για έργα που υλοποιεί και χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση.

Παρόλο ότι το έργο συνέχισε, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, λόγω φυσικών και οικονομικών περιορισμών η πόλη μας δεν είναι ακόμα απολύτως και πλήρως προσβάσιμη.

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

Διαβεβαίωσε επίσης ότι η Προσβασιμότητα θα είναι στην προτεραιότητα του Δήμου και με αφετηρία το έργο ο Δήμος θα συνεχίσει την επέκταση και την βελτίωση των υποδομών έτσι ώστε η Αγία Νάπα να καταστεί προσβάσιμη σε όλους».

In the news
Load More