Αν πιστεύει ο Νικολαΐδης ότι υπάρχουν παρανομίες ας πάει στην αστυνομία λέει ο Νεοφύτου

Reading Time: 2 minutes

Με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Νεοφύτου ότι ο ίδιος ως πρόεδρος, αλλά και τα μέλη της επιτροπής προσφορών που προέρχονται από όλα τα κόμματα, προστάτευσαν το Δήμο από σκάνδαλα και ατασθαλίες.

Απευθύνει κάλεσμα προς τον υποψήφιο Δήμαρχο να καταθέσει τις όποιες καταγγελίες στην αστυνομία προς διερεύνηση.

Η ανακοίνωση:

Όσο αφορά την ανακοίνωση τύπου του Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Νικολαΐδη που έχει σχέση με το κομμάτι της διαδικασίας των Προσφορών του Δήμου Λεμεσού θέλω να αναφέρω τα εξής για αποκατάσταση της αλήθειας.

Η Επιτροπή Προσφορών του Δήμου, λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια, συλλογικότητα και νομιμότυπα, μάλιστα αυτή η επιτροπή υιοθέτησε ασφαλιστικές δικλείδες που δεν ήταν υποχρεωμένη από το νόμο, έτσι να θεωρείται πρότυπο λειτουργίας κατά γενική ομολογία.

Δείτε επίσης:  Στην κυκλοφορία τα νότια τμήματα της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου

Στην επιτροπή Προσφορών συμμετέχουν όλες οι Δημοτικές ομάδες και μάλιστα ο Δημοκρατικός Συναγερμός συμμετέχει με τέσσερα μέλη από τα δέκα που μεταξύ αυτών είναι ο αντιδήμαρχος Σάββας Στούππας και ο οργανωτικός του Δημοκρατικού Συναγερμού και Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Γιάλλουρος.

Στην έκθεση του ελεγκτή πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη παρατυπία ή παρανομία απλά αναφέρεται σε μερικές εισηγήσεις για βελτίωση.

Λυπούμαστε πάρα πολύ που ο κ. Νικολαΐδης αντί να επαινεί και να συγχαίρει τα μέλη της Επιτροπής Προσφορών, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που προστάτευσαν το μεγαλύτερο Δήμο της Κύπρου από σκάνδαλα και προβλήματα που είχαν αρκετοί Δήμοι και Οργανισμοί άλλων πόλεων, με ανακρίβειες και παραποιήσεις προσπαθεί να μηδενίσει και να αμαυρώσει το έργο του Δημάρχου και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε επίσης:  Λεμεσός: Εργασίες στη συμβολή της οδού Νίκου Παττίχη με την οδό Λεκορπουζιέ

Προσκαλούμε τον κ. Νίκο Νικολαΐδη όποτε το επιθυμεί να παρουσιαστεί στην Επιτροπή Προσφορών για να του εξηγήσουμε την διαδικασία που ακολουθείται για να ενημερωθεί.

Αν ο κ. Νικολαΐδης πιστεύει ότι υπάρχουν παρανομίες τον παρακαλώ άμεσα να πάει στην Αστυνομία να τις καταγγείλει.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Επιτροπής Προσφορών αλλά και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο για την άριστη και γόνιμη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που με περιέβαλαν.

In the news
Load More