Αποκαλυπτήρια έργου «Απόσταση Ζωής» εις μνήμη Νεκτάριου Πεττεμερίδη

Reading Time: 1 minute

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση έγιναν χθες τα αποκαλυπτήρια του έργου «Απόσταση Ζωής», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νεκτάριου Πεττεμερίδη, ο οποίος πριν ένα χρόνο, σε ηλικία τριάντα ετών, έχασε τη ζωή του από διερχόμενο όχημα, ενώ ποδηλατούσε με την ομάδα του.

Η δημιουργία του έργου, το οποίο τοποθετήθηκε σε δημοτικό χώρο πρασίνου παρά τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και οδό Σινώπης στην περιοχή Σταυρού, ήταν μία πρωτοβουλία της οικογένειας του Νεκτάριου και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για την οδική ασφάλεια και τον σεβασμό των ποδηλατών από τους οδηγούς των υπόλοιπων οχημάτων.

Δείτε επίσης:  Γ. Καρούσος: Όχι στην αντικατάσταση του Μητροπολιτικού Δήμου Αμμοχώστου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Άμυνας και ο Δήμαρχος Στροβόλου, ενώ εκ μέρους της οικογένειας μίλησαν για τον Νεκτάριο ο αδελφός του Ανδρέας και o φίλος και συναθλητής του, κ. Φαίδωνας Μιχαήλ.

Ο Δήμος Στροβόλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην οικογένεια του Νεκτάριου για την πρωτοβουλία, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν για τη δημιουργία του έργου «Απόσταση Ζωής».

Δείτε επίσης:  Στην τελική ευθεία η δημιουργία οργανισμού πολιτιστικής ανάπτυξης Πάφου

 

In the news
Load More