Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

στάθμευση
Reading Time: < 1 minute

Δημιουργία 134 χώρων στάθμευσης προβλέπετε στο νέο σχεδιασμό επι των λεωφόρων Αγίου Ανδρέα και Καντάρας.

Πρόκειται για μία λεωφόρου που σήμερα είναι τετραπλής κατεύθυνσης. Ο κόσμος διερωτάται πλέον για την χρησιμότητα των τεσσάρων αυτών λωρίδων στην περιοχή. Ωστόσο επισημαίνεται ότι έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο η συγκεκριμένη λεωφόρος, διότι θεωρείται ότι είναι ο δρόμος που θα ενώνει την περιοχή –στο μέλλον- με την Αμμόχωστο.

Δείτε επίσης:  Στην τελική ευθεία ο Δήμος Στροβόλου για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού

Αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας

Το δημοτικό συμβούλιο ωστόσο, έχει πλέον άλλα σχέδια για τον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς είναι αρκετά πλατύς και σε ορισμένα σημεία καθιστά επικίνδυνος, ενώ πρόσφατα έχουν σημειωθεί και αρκετά δυστυχήματα. Ένας λοιπόν από τους λόγους που έφεραν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν και η επικινδυνότητα του δρόμου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η εικόνας που επικρατεί σήμερα στην περιοχή είναι σταθμευμένα οχήματα στην πρώτη και την τέταρτη λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης:  Υπογραφές 2.500 πολιτών κατά του νέου δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς παρέλαβε ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω

Βάση αυτής της εικόνας, το δημοτικό συμβούλιο έκρινε απαραίτητο και αποφάσισε όπως οι τέσσερις λωρίδες, γίνουν δυο ή τρεις αναλόγως της δεξιόστροφής κίνησης. Δεξιά και αριστερά, μπροστά από τα καταστήματα θα δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης, πράγμα που θα βοηθήσει την εμπορικότητα του δρόμου αλλά και την ανάπτυξη των περιοχών Παλλουριώτισσας και Καϊμακλή.

In the news
Load More