Α. Βύρας: Ελάτε να βαδίσουμε μαζί, το δρόμο που μας οδηγεί στο μέλλον με αισιοδοξία

Reading Time: 2 minutes

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Κτήμα Μακένζυ έστειλε τα δικά του θετικά μηνύματα αισιοδοξίας αλλά και σκληρής δουλειάς για επιτευχθεί η αλλαγή, ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.

Ο Ανδρέας Βύρας δήλωσε αποφασισμένος να δουλέψει συλλογικά για να κρατήσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών των Λαρνακέων, να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια της πόλης, και να τοποθετήσει τη Λάρνακα στον οικονομικό, τουριστικό και αναπτυξιακό χάρτη της χώρας μας.

Πρόθεση του είπε, είναι να είναι ένας συναινετικός Δήμαρχος που θα συνεργαστεί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, θα διεκδικήσει και θα κερδίσει για την πόλη. Το όραμα του για τη Λάρνακα, ανέφερε, ξεδιπλώνεται μέσα από το τρίπτυχο: Λάρνακα ανθρώπινη και λειτουργική για τους Δημότες της, φιλόξενη για τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες της και ελκυστική στους επενδυτές και την επιχειρηματικότητα.

Δείτε επίσης:  Κουταλάκης: Μέσα από σκληρή δουλειά εκπονήθηκε η μελέτη του ΥΠΕΣ

Ο Ανδρέας Βύρας ανέφερε ότι στην προεκλογική εκστρατεία κράτησε συνειδητά αποστάσεις από αλληλοκατηγορίες, και κατέθεσε την υποψηφιότητα του ως κάτι νέο, και δημιουργικό με όραμα και όρεξη να προσφέρει, αξιοποιώντας την εμπειρία του σε Διοικητικές θέσεις μεγάλων Οργανισμών, διεκδικώντας με δυναμισμό και εντιμότητα.

Κλείνοντας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους δημότες της Λάρνακας σε συμμετοχή στις εκλογές για να γίνουν όλοι πρωταγωνιστές του μέλλοντος και όχι απλοί θεατές. Τους κάλεσε να βαδίσουν μαζί το δρόμο της επιτυχίας σηκώνοντας τον πήχη ψηλά και τη Λάρνακα ακόμα ψηλότερα.

Δείτε επίσης:  Δημοτικές ομάδες καταψήφισαν την αγορά υπηρεσιών για την Υπηρεσία Καθαριότητας στο Δήμο Πάφου

Την εκδήλωση έντυσε μουσικά, το γνωστό Σκαλιώτικο συγκρότημα Δε Σκόρδιονς ενώ ιδιαίτερη εντύπωση και χαμόγελα προκάλεσε ένα προεκλογικό σποτ με τον Ανδρέα Βύρα και την ομάδα «Τα Σκαλιώτικα», μια ομάδα από Λαρνακείς που απασχολούν συχνά τους χρήστες του διαδικτύου με τα χιουμοριστικά βιντεάκια τους.
Βίρα τις άγκυρες!

Ανδρέας Βύρας

In the news
Load More