Α.Νεοφύτου: Θα συμπορευθούμε σαν ένα σώμα στο ΔΗΣΥ παρά τις απογοητεύσεις

Reading Time: 2 minutes

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αποφάσεις του κόμματος για τις εκλογές δημιουργούν προβλήματα, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως όλοι θα συμπορευθούν με τις επιλογές του κόμματος.

Οι δηλώσεις του κ. Νεοφύτου έγιναν στο περιθώριο συναντήσεων που πραγματοποιεί από το απόγευμα, στη Λεμεσό, με στελέχη του κόμματος, κάποια από τα οποία είχαν εκφράσει την έντονη αντίδρασή τους στην επιλογή στήριξης του τέως βουλευτή της ΕΔΕΚ Νίκου Νικολαΐδη, για τη δημαρχία Λεμεσού.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, “είμαι εδώ στη Λεμεσό για να συναντηθώ με τα στελέχη του ΔΗΣΥ και ενδιαφερόμενους για τις διάφορες δημαρχίες στο Δήμο αλλά και στην περιφέρεια” και σημείωσε ότι “στο ΔΗΣΥ δεν είναι η πρώτη φορά που στις αποφάσεις μας για τις εκλογές δημιουργούνται κάποια προβλήματα και υπάρχει και μια απογοήτευση από στελέχη που ενδιαφέρονταν να είναι υποψήφιοι”.

Δείτε επίσης:  Πολυδύναμο Λευκωσίας: Ο ακούραστος και αθόρυβος εργάτης της Πρωτεύουσας

Πήραμε τις αποφάσεις μας, είπε και υπέδειξε ότι “είμαστε εδώ για να κουβεντιάσουμε συναγωνιστικά, με τα στελέχη του ΔΗΣΥ”.
“Εδώ και δεκαετίες μάθαμε στο ΔΗΣΥ, παρά τις αντιδράσεις και τις απογοητεύσεις, να βρίσκουμε τρόπο να ενώνουμε τις δυνάμεις μας”, ανέφερε και εξέφρασε τη θέση ότι η επιλογή του Νίκου Νικολαΐδη δημιουργεί ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο της Λεμεσού.

Είναι, συνέχισε, μια νέα υποψηφιότητα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά με πολλές εμπειρίες και πως “δεν χρειάζεται να επαναλάβω και να τονίσω το γνωστό στην κοινωνία της Λεμεσού αλλά και στο παγκύπριο, ήθος και χαρακτήρα του Νίκου Νικολαΐδη”.

Ο ΔΗΣΥ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του, θεωρεί πως η πόλη της Λεμεσού θα δει ακόμη καλύτερες μέρες με Δήμαρχο τον Νίκο Νικολαΐδη, ενώ αναφερόμενος στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι “είναι αναμενόμενο για εμάς πως θα βγάλουν από τα ντουλάπια πρακτικές άλλων εποχών, μέσα από τα κομματικά γραφεία, να καθορίσουν ποιο Δήμο θα δώσουν στο ΑΚΕΛ, ποιο Δήμο θα δώσουν στο ΔΗΚΟ ή στην ΕΔΕΚ ή στα άλλα κόμματα”.

Δείτε επίσης:  Δ. Λάρνακας: Επί ποδός το τμήμα καθαριότητας

“Είναι απόλυτο δικαίωμα των κομμάτων να κάνουν τις κομματικές τους συνεργασίες, οι πολίτες είναι αυτοί που στο τέλος θα κρίνουν και θα τοποθετηθούν”, είπε ο κ. Νεοφύτου, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις στελεχών του ΔΗΣΥ, είπε πως είναι “ακλόνητη πεποίθηση μου πως όλοι θα συμπορευθούμε ως ένα σώμα και θα στηρίξουμε τις επιλογές του κόμματος μας”.
(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΜΜ)

In the news
Load More