ΓΝ Λάρνακας: Πότε θα παραδοθεί η νέα πτέρυγα

Reading Time: < 1 minute

Ενημερώσει από την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Βασιλικής Αναστασιάδου για τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα σχετικά με την ανέγερση της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Λάρνακας, ζήτησε η Βουλευτής Λάρνακας Αννίτα Δημητρίου.

Η Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Βασιλικής Αναστασιάδου με απάντηση ημερομηνίας 4 Οκτωβρίου 2019, αναφέρει ότι η Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων σε Συνεδρίαση που έγινε στις 12 Ιουνίου 2019, ενέκρινε την εισήγηση της Ad Hoc Επιτροπής για Φιλικό Διακανονισμό με τον υφιστάμενο Ανάδοχο της Σύμβασης με τελική και οριστική ημερομηνία αποπεράτωσης του Έργου, την 15η Νοεμβρίου 2019.

Δείτε επίσης:  Γ. Λιλλήκας: Υποχρέωση του κράτους για ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής στέγης

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ειδικά η Ομάδα Παρακολούθησης του Έργου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη των εργασιών και εφαρμόζοντας όλες τις πρόνοιες του νέου Φιλικού Διακανονισμού που επιτεύχθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων με τον Εργολάβο στις 12/6/2019, ούτως ώστε το Έργο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους χρήστες.

Δείτε επίσης:  Συνεχίζεται στα κατεχόμενα ο απόηχος για το αν ο Τατάρ καταζητείται από την Ιντερπόλ

Ο Εργολάβος, σημειώνει, έχει υποβάλει Αναθεωρημένο Πρόγραμμα Έργου συνοδευόμενο με κατάσταση διαθέσιμων πόρων (εργατικού δυναμικού και μηχανημάτων) και στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι υπολειπόμενες εργασίες και οι νενομισμένοι έλεγχοι του Έργου, εντός εφικτού χρόνου με ημερομηνία αποπεράτωσης τις 15/11/2019.

In the news
Load More