Γ. Γεωργίου: Είναι σε όλους τους Λαρνακείς γνωστό ποιοι ΄΄σκότωσαν΄΄ την ανάπτυξη του Λιμανιού

Reading Time: < 1 minute

Μετά την κατά ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού για την αποκοπή των κονδυλίων που σχετίζονται με την επένδυση στη μαρίνα Λάρνακας, προέβη σε δηλώσεις ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου.

Είναι, σε όλους τους Λαρνακείς, γνωστό ποιοι ΄΄σκότωσαν΄΄, με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους, την ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας στην πόλη μας δήλωσε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου.

‘’Μέσα στα πολιτικά τους αδιέξοδα’’, συνέχισε, ‘’κατέφυγαν στη στήριξη υποψήφιου για τη δημαρχία από άλλο πολιτικό χώρο. Αλήθεια, πού ήταν ο κ. Αλέξης Μιχαηλίδης όταν το ΑΚΕΛ και οι πολίτες της Λάρνακας έδιναν μάχες για να προασπίσουν τα συμφέροντα της πόλης; Μοιάζει πολύ όψιμο το ενδιαφέρον του.

Δείτε επίσης:  Επισκέψεις Δημάρχου και Δ.Σ Δερύνειας εν όψει εορτών

Το ΑΚΕΛ έχει συμβάλλει, καταβάλλοντας επίμονες προσπάθειες και ασκώντας πιέσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη για το Λιμάνι Λάρνακας και να απελευθερωθούν οι διαδικασίες ώστε να προχωρήσουν τα έργα. Το Λιμάνι και η Μαρίνα, δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των υπό αποκρατικοποίηση Οργανισμών. Αν με την ψήφιση της συγκεκριμένης νομοθεσίας επηρεάζεται η ολοκλήρωση της μελέτης για το Λιμάνι, το ΑΚΕΛ αποφασιστικά, τοποθετείται υπέρ της απελευθέρωσης οποιωνδήποτε κονδυλίων προς ολοκλήρωση μελετών για τα έργα της Λάρνακας.’’

Δείτε επίσης:  Επιμένει στην συνένωση με Σωτήρα και Λιοπέτρι ο Δήμος Αγίας Νάπας

Τέλος συμπλήρωσε ότι, ‘’Η μπάλλα ευρίσκεται στα πόδια της κυβέρνησης. Προς τα εκεί να στραφεί ο κύριος Μιχαηλίδης.’’

In the news
Load More