Δείτε το επικό διαφημιστικό για τα αστικά λεωφορεία Βόλου

λεωφορεία Βόλου
Reading Time: 1 minute

Την εικόνα που έχει μερίδα του κόσμου για τις Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανατρέπει το πανέξυπνο κλιπ των αστικών συγκοινωνιών Βόλου που επικεντρώνεται στο σύνθημα πως το “αστικό είναι cool”!

Από τον “άνετο” οδηγό, μέχρι τις δυνατές χειρολαβές, ενώ και… μπαλαρίνες έχουν επιστρατευθεί για να τονισθεί πόσο άνετο είναι το λεωφορείο. Μάλιστα για όσους δεν αντέχουν ούτε δευτερόλεπτο χωρίς να είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ, τα οχήματα διαθέτουν και δωρεάν wi-fi.

Δείτε επίσης:  19 Σεπτεμβρίου, μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε το πρώτο McDelivery® Night In στην Κύπρο, με exclusive δώρα

Το βίντεο ξεκινάει με τον κόσμο να περιμένει εναγωνίως σε μια στάση για να έρθει το λεωφορείο και όταν ακούν να καταφθάνει ξεσπούν σε πανηγυρισμούς. Στη συνέχεια δείχνει τον “τυπάρα” οδηγό αλλά και τους επιβάτες να φωτογραφίζονται και να περνάνε, στην κυριολεξία, φοβερές στιγμές. Τονίζεται δε πως οι χειρολαβές είναι τόσο γερές, που μπορείς ακόμα και να γυμναστείς σ’ αυτές. Δυο μπαλαρίνες κάνουν πιρουέτες μέσα στο όχημα καθώς υπάρχει άπλετος χώρος και ο κόσμος δεν είναι στριμωγμένος, ενώ η χαρά για το δωρεάν wi-fi είναι έκδηλη στα πρόσωπα των επιβατών.

Δείτε επίσης:  19 Σεπτεμβρίου, μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε το πρώτο McDelivery® Night In στην Κύπρο, με exclusive δώρα

Το διαφημιστικό σποτάκι για τις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας της Μαγνησίας… τα σπάει! Δείτε το παρακάτω

 

messinialive.gr

In the news
Load More