Δραστηριοτητες Δημάρχου Λεμεσού 10 – 14 Ιουνίου

Δήμαρχος
Reading Time: 1 minute

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 8.30π.μ ο κ. Δήμαρχος κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 12.30μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών στο ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη, 11 Ιουνίου στις 9.30 π.μ. ο Δήμαρχος, θα προεδρεύσει σύσκεψης στο γραφείο του με θέμα τους «Χώρους στάθμευσης για τουριστικά λεωφορεία στο Δήμο Λεμεσού».
Στις 2.30 μ.μ. θα παραστεί στην συνάντηση του ΔΣ του ΟΕΔΑ με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στη Λευκωσία.

Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου στις 9.00 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Εσωτερικών στη Λευκωσία.

Δείτε επίσης:  Τις δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά συζήτησαν Σιζόπουλος και Καρεκλάς

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου στις 12.00μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στα επίσημα εγκαίνια του Προξενείου της Δημοκρατίας της Πολωνίας στη Λεμεσό.

Στις 1.30μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις 8.00μ.μ. θα παραστεί σε συναυλία με νέους καλλιτέχνες «Η Νέα Γενιά και το ταλέντο της» στο “Άνοδος Live”.

Tην Παρασκευή, 14 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. μέσα στα πλαίσια της ενημερωτικής και ιδρυτικής συνάντησης του Κυπριακού Δικτύου Υγιών πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θα παραστεί στην υπογραφή μνημονίων συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και των συνεργαζόμενων Δήμων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. Λευκωσία.

Δείτε επίσης:  Προχωρά η ανέγερση Μουσείου Λύσης

Στις 7.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του αρχιτεκτονικού γραφείου του Δάκη Παναγιώτου στο Oasis center.

Το τριήμερο του Κατακλυσμού (15 – 17 Ιουνίου) ο Δήμος διοργανώνει τον Κατακλυσμό Λεμεσού στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

In the news
Load More