Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 15 – 22 Απριλίου 2019

Δήμαρχος
Reading Time: 2 minutes

Τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις 6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης τέχνης που διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 8.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης θα παραστεί σε μουσικό αφιέρωμα στον Σόλωνα Μιχαηλίδη από την ορχήστρα εγχόρδων και την παιδική χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τρίτη, 16 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα παραστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ένωσης Δήμων στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Στις 7.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Η ποιητική της αρχιτεκτονικής του Όσκαρ Νιεμάγιερ» που διοργανώνει η Πρεσβεία της Σλοβενίας στην Αθήνα, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην Πασχαλινή Συναυλία της χορωδίας ΑΡΗΣ Λεμεσού στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τετάρτη, 17 Απριλίου στις 8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Στις 10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΛ στα γραφεία του ΕΒΕΛ.

Στις 6:00 μ.μ ο οίκος μελετών «Ευπαλίνος» θα παρουσιάσει την μελέτη για την ανάπλαση και δημιουργία της περιβαλλοντικής γειτονιάς στην ενορία Αγ. Σπυρίδωνα στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

Δείτε επίσης:  Λύση στο αποχετευτικό πρόβλημα ψάχνει η Λακατάμια

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στο μουσικόποιητικό αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Λανίτειο Θέατρο.

Την Πέμπτη, 18 Απριλίου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης με θέμα επιτήρηση και καταστολή της θαλάσσιας ρύπανσης εν’ όψει της καλοκαιρινής περιόδου στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 12.00 μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δ.Σ. του Ιδρύματος Θεατρικού Μουσείου Κύπρου.

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 19 Απριλίου στις 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα «Χωροθέτηση Πράσινου Σημείου στην περιοχή Τσερκέζ Τσιφλίκ» στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην Ημερίδα Χορωδιών 2019 – Βραδινές Συναυλίες στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Το Σάββατο, 20 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη Πασχαλινή Συναυλία του Κουαρτέτου του Δήμου Λεμεσού.

Στις 9.00 μ.μ.θα παραστεί στην τελετή λήξης του ετήσιου φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2019 στο θέατρο Ριάλτο.

Την Κυριακή, 21 Απριλίου ο Δήμαρχος θα παραστεί στο Δικοινοτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Συναπάντημα Λεμεσιανών. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού, το Όμιλο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τουρκοκύπριων Λεμεσιανών, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, ως εξής:
Στις 10:30π.μ. Άφιξη Τουρκοκύπριων στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και περιήγηση στη περιοχή.
Στις 11:30π.μ. φιλικός γυναικείος αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Τ/Κ ομάδων στο γήπεδο Αγ. Αντωνίου.
Στις 1:00μ.μ δεξίωση στο πάρκο Αναγέννησης με καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η δεξίωση θα είναι κλειστή και απαιτείται κράτηση (τηλ.25884325 μέχρι την Πέμπτη 18.4.2019).
Στις 3:30μ.μ φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και παλαίμαχων Τ/Κ ποδοσφαιριστών ομάδων της Κερύνειας εις μνήμη του α. Σεβίμ Εμπέογλου στο γήπεδο Αγ. Αντωνίου.

Δείτε επίσης:  Ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λευκωσίας

Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου στις 12.00 μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί στη συνεδρία της Επιτροπής Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς και στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Στις 3.30 μ.μ. ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος θα επισκεφθεί το Δήμο μας για εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο και τους Δημάρχους της Μείζονος Λεμεσού.

In the news
Load More