Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 16 – 23 Σεπτεμβρίου

Δήμαρχος
Reading Time: 2 minutes

Την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί στο 11ο ετήσιο φιλανθρωπικό τουρνουά mini football που διοργανώνει ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λεμεσού μεταξύ των στα γήπεδα Nova Sport Μέσα Γειτονιάς.

Την Τρίτη, 17 και Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού, το Cyprus Institute of Marketing, η Τράπεζα Κύπρου, η Cablenet, η KPMG και η Pari match πραγματοποιούν σεμινάριο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου με θέμα: «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας: Τα βασικά στοιχεία επιτυχίας μιας νέας επιχείρησης».

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής κέντρου εικαστικών τεχνών – αποθήκες Παπαδάκη.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βραβευμένου μυθιστορήματος της Άνδρης Χριστοφίδου-Αντωνιάδου «Ο αρωματοποιός» στο Ad Litteram Cultural Development Center.

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

Στις 8.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε μουσική συναυλία με νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, στο πλαίσιο της 20ης διοργάνωσης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ στην κυκλική αποβάθρα του πολύ-λειτουργικού παραθαλάσσιου πάρκου.

Την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου στη 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Στις 8.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στη συναυλία «11 χρόνια χωρίς τον Μάριο Τόκα» στο Δημοτικό κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου στην 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής Πινακοθήκης.

Στις 8.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στον 6ο αγώνα των “Aphrodite Games” στα πλαίσια του Geraklion Sports Festival 2019.

Στις 8.00 μ.μ. το Κανάλι Έξι διοργανώνει συναυλία, υπό την αιγίδα του Δημάρχου στην πλατεία Ηρώων με την ευκαιρία των 28 χρόνων λειτουργίας του. Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν και στις 21 και στις 22 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Δείτε επίσης:  Προβλήματα από την καθυστέρηση στη δημοσίευση του Τοπικού Σχεδίου Δερύνειας

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου στις 3.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του 3ου “Limassol Motor Show & Motion 2019” στη Μαρίνα Λεμεσού.

Την Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής επιλογής υποψηφιοτήτων για το Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας 2019 στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Στις 12.00 μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη διάσκεψη τύπου για την έκθεση κυπριακών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Τρακασόλ» με θέμα «Made in Cyprus» από τις 27 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

In the news
Load More