Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 2 – 8 Απριλίου 2019

Δήμαρχος
Reading Time: 2 minutes

Την Τρίτη, 2 Απριλίου στις 12.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Στις 2.45 μ.μ. θα παραστεί στην Εκδήλωση για την ετήσια Έκθεση Κύπρου 2019, την Πολιτική Συνοχής 2021 – 2027 και τις επενδυτικές ανάγκες στην Κύπρο στοΣπίτι της Ευρωπαικής Ένωσης.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στην Τελετή Βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Μαθηματικών που διεξήγαγε η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία κατά τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στην Εκδήλωση «Light it up Blue» με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ενημέρωσης για τον Αυτισμό κατά την οποία θα φωταγωγηθεί το Δημοτικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπλεκόμενων Φορέων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στο πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Αθανασίου.

Δείτε επίσης:  Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας στο Δήμο Κυθρέας

Στις 9.45 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα πλαίσια των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 5.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στη 4η δημόσια Διαβούλευση (ΣΒΑΚ) στο ΤΕΠΑΚ, κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Φίλοι του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου» στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου στις 8.30 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 9.15 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα πλαίσια των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.
Στις 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ και
Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 5 Απριλίου στις 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δ.Σ. Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου.

Δείτε επίσης:  Η Δημοτική Ομάδα ΔΗΣΥ Λεμεσού εκφράζει οργή για κατασκευή ποδηλατοδρόμου

Το Σάββατο, 6 Απριλίου στις 9.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο 4ο Συμπόσιο Λαογραφίας με θέμα «Παραδοσιακός χορός: Αυτοσχεδιασμός και χορογραφία» που διοργανώνει το Εργαστήρι Παραδοσιακού Χορού «Αλεξάνδρα».

Στις 11.00 π.μ. θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη της εκδήλωσης «Περπατώ – Διεκδικώ με τους τυφλούς» που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών. Σημείο εκκίνησης η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και σημείο τερματισμού ο Δημόσιος Κήπος.

Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου στις 11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα «Ανάπλαση ακτής Lady’s Mile στην οποία θα λάβουν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Στις 1.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου.
Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του Δ.Σ. του ΣΥΛ

In the news
Load More