Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 21 – 29 Σεπτεμβρίου

Δήμαρχος
Reading Time: 2 minutes

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 9:00 π.μ ο Δήμαρχος θα λάβει μέρος στον ποδηλατικό γύρο Λεμεσού που διοργανώνεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από το Δήμο Λεμεσού.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 9.00 π.μ. ο Δήμαρχος θα παρευρεθεί στην εκκίνηση του φιλανθρωπικού αγώνα ράλι της Λέσχης Ιστορικών και Κλασσικών οχημάτων Κύπρου που θα γίνει στο Ίδρυμα Θεοτόκος.

Την Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής επιλογής υποψηφιοτήτων για το Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας 2019 στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Στις 12.00 μ.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη διάσκεψη τύπου για την έκθεση κυπριακών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Τρακασόλ» με θέμα «Made in Cyprus» από τις 27 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας συμβουλίου προσφορών του ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ. πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη για το Ταμείο Πολιτισμού και για το κοινωνικό πρόγραμμα «Μουσική Πολυχρωμία Λεμεσού»

Στις 12.00 μ.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει εκδήλωση στο Δημοτικό Μέγαρο για την
βράβευση οικογενειών της πόλης μας που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Αθλητισμό.

Δείτε επίσης:  Γ. Καρούσος: Όχι στην αντικατάσταση του Μητροπολιτικού Δήμου Αμμοχώστου

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 7.00 π.μ. μέσα στα πλαίσια της 5ης ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού #BEACTIVE (23-30 Σεπτεμβρίου) με εθνικό συντονιστικό φορέα τον ΚΟΑ, το Αθλητικό γραφείο του Δήμου Λεμεσού διοργανώνει το Beach & Aqua workout fun στην ακτή Ολυμπίων (δίπλα από το Θαλασσάκι).

Στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Υφυπουργό Τουρισμού.

Στις 4.30 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία της ολομέλειας ΣΑΛΑ.

Στις 6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη έναρξη του επετειακού 20ου συνεδρίου (GCET20) με θέμα: «20th Global conference on environmental taxation» στο προαύλιο του κτηρίου Ανδρέας Θεμιστοκλέους του ΤΕΠΑΚ.

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πετούση «Σπύρος Πετούσης, η θυσία ενός ήρωα, η περίοδος 1965 – 1974 όπως την έζησα» – Αφήγημα στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ανοικτού Σχολείου.

Στις 3.00 μ.μ. θα παραστεί στο καθαρισμό της παραλίας Ακτή Ολυμπίων Β’ (Θαλασσοκόριτσο) που διοργανώνει η Κυπριακή Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ναυτιλίας.

Δείτε επίσης:  Στην τελική ευθεία η δημιουργία οργανισμού πολιτιστικής ανάπτυξης Πάφου

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια της 6ης έκθεσης κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών «Made in Cyprus» στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με ειδικές ανάγκες στο πολυλειτουργικό παραθαλάσσιο πάρκο.
Στις 7.45 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρου στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια ίδρυσης και προσφοράς του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. μέσα στα πλαίσια της 5ης ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού #BEACTIVE (23-30 Σεπτεμβρίου) διοργανώνεται από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Οδυσσέας η εκδήλωση «Γνωριμία με το άθλημα της πετοσφαίρισης» στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Λεμεσού.

Στις 5.00 μ.μ. διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δημάρχου η πορεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Distinguished gentleman’s ride 2019» με εκκίνηση από την πλατεία του παλιού λιμανιού.

In the news
Load More