Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 29 – 2 Αυγούστου

Δήμαρχος
Reading Time: 1 minute

Την Δευτέρα, 29 Ιουλίου στις 12.30 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας συμβουλίου προσφορών στο ΣΑΛΑ.

Στις 1.15 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας επιτροπής προσωπικού στο ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη, 30 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. θα έχει στο γραφείο του συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ) για υιοθέτηση του κώδικα πρακτικής για τη συνύπαρξη των δένδρων επί των πεζοδρομίων μαζί με την ανάγκη παροχής όλου του απαιτούμενου χώρου για τη διακίνηση πεζών και αναπήρων.

Στις 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει επιτόπια συνεδρία της επιτροπής του Κέντρου «Σχεδία» στο οίκημα του Κέντρου.

Δείτε επίσης:  Σίμος Ιωάννου: Την Κυριακή νικητής θα είναι η Αμμόχωστος

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 12.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Στις 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει κοινής συνεδρίας για το Φυτείδιο Αθλητικό κέντρο – ΓΣΟ μεταξύ αντιπροσωπειών του Δήμου Λεμεσού, του ΚΟΑ και του ΤΕΠΑΚ.

Στις 9.00 μ.μ. θα παραστεί σε μουσική εκδήλωση μέσα στα πλαίσια των εορτασμών για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του «Θεοτόκος», στο υπαίθριο θεατράκι «ΖΩΗ» του ιδρύματος.

Δείτε επίσης:  Λεμεσός: Κλείνουν οι χώροι στάθμευσης του Μόλου για εργασίες

Την Πέμπτη, 01 Αυγούστου στις 10.30 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Πρόεδρο της Alliance Francaise για θέματα συνεργασίας με το Δήμο.

Την Παρασκευή, 2 Αυγούστου στις 9.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Διευθυντή του Intercollege για θέματα συνεργασίας του Δήμου με το Intercollege.

Στις 10.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με εκπροσώπους του Συνδέσμου κατοίκων και φίλων Ιστορικού κέντρου Λεμεσού καθώς επίσης και με εκπροσώπους του Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

In the news
Load More