Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 8 – 14 Οκτωβρίου

Δήμαρχος
Reading Time: 2 minutes

Την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ. πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού με θέμα «Στρατηγικός σχεδιασμός για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της Λεμεσού 2021 – 2027».

Στις 12.00 π.μ. θα προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων.

Στις 7.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί σε εκδήλωση του Stelios Philanthropic Foundation για τα Bi-Communal Awards 2019.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνουν το Κανάλι 6 και η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (τμήμα Λεμεσού) στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στη διάλεξη του Δρ. Ανδρέα Πίττα με θέμα «Μερικά πρόσθετα στοιχεία για τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο» στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου στις 12.00 π.μ. πραγματοποιείται στο Δημοτικό Μέγαρο δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού που διοργανώνει η Εταιρεία Green Dot Κύπρου.

Δείτε επίσης:  Προβλήματα από την καθυστέρηση στη δημοσίευση του Τοπικού Σχεδίου Δερύνειας

Στις 7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση προς τιμή του Δρος Βάσου Καραγιώργη στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος, ΤΕΠΑΚ.

Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης «The Berengaria Project» που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών – Αποθήκες Παπαδάκη.

Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στις 8.30 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο 200 χρόνια Ιστορίας των Λανιτείων Εκπαιδευτηρίων στο Λανίτειο Θέατρο.

Από τις 10.00 π.μ. έως και τις 6.00 μ.μ. η Green Dot Κύπρου σε συνεργασία με τους Δήμου της Μείζονος Λεμεσού διοργανώνει το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Στις 8.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου 2019 το οποίο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 12 μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου 2019 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Δείτε επίσης:  Ενώπιον Δημάρχων Λευκωσίας το κυκλοφοριακό της Λευκωσίας

Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης των Λεμεσίων o Δήμαρχος θα παραστεί :
στις 10:00π.μ στο Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού με εκκίνηση τον χώρο στάθμευσης του Εναερίου
και στις 4.00 μ.μ. στους 14ους Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών που θα γίνουν στο Λανίτειο Αθλητικό Κέντρο.

Την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί σε συνάντηση με εκπροσώπους της κοινότητας Ζακακίου καθώς και με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων κυβερνητικών υπηρεσιών στην Αρχή Λιμένων.

In the news
Load More