Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 8 – 15 Ιουλίου

Δήμαρχος
Reading Time: 2 minutes

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης (αστέγων) «ΣΧΕΔΙΑ». Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου που βρίσκεται στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (δυτική πλευρά Τσιρείου Σταδίου, δίπλα από την Στέγη Ηλικιωμένων «Αγ. Παντελεήμονας»).

Στις 12.30 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής Ταμείου Συντάξεων Υπαλλήλων ΣΑΛΑ.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση για την Ημέρα της Γειτονιάς που διοργανώνουν τα Συνοικιακά Συμβούλια Αγίας Ζώνης, Αγίας Νάπας, Αγίας Τριάδας, Καθολικής και Αγίου Νεκταρίου σε συνεργασία με την Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας & Ανάπτυξης του Δήμου Λεμεσού

Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών για θέματα που αφορούν το Δήμο.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στο ΚΕΝ Λεμεσού, μέσα στα πλαίσια των διαλέξεων από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου, στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων. Το θέμα της διάλεξης είναι: «Άσκηση στα Γυμναστήρια και η σωστή χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και ουσιών – Ναρκωτικά».

Δείτε επίσης:  Τριήμερο αγάπης - Το CoffeeBrands Λατσιών ενισχύει το Πολυδύναμο Λευκωσίας

Στις 11.00 π.μ. θα παραστεί στην συνεδρία του Δ.Σ. της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής περιφέρειας Λεμεσού στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στην Εκδήλωση – Διάλεξη Οδικής ασφάλειας του τμήματος τροχαίας αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού και των εθελοντών οδικής ασφάλειας τροχαίας Λεμεσού υπό τον τίτλο « Η οδική ασφάλεια στη Λεμεσό – Ιούλιος 2019» στο αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης στο κτήριο Ανδρέας Θεμιστοκλέους του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου στις 8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 12.00 μ. θα έχει συνάντηση στη γραφείο του με την Πρύτανη του Πάντειου Πανεπιστημίου κα. Ισμήνη Κριάρη με θέμα την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Δήμου Λεμεσού – Παντείου Πανεπιστημίου.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ. τελούνται τα εγκαίνια του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης (αστέγων) ΣΧΕΔΙΑ. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου που βρίσκεται στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (δυτική πλευρά Τσιρείου Σταδίου, δίπλα από την Στέγη Ηλικιωμένων «Αγ. Παντελεήμονας».

Δείτε επίσης:  Επισκέψεις Δημάρχου και Δ.Σ Δερύνειας εν όψει εορτών

Το Σάββατο, 13 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει μουσική εκδήλωση μνήμης και τιμής υπέρ των 13 Θυσιασθέντων Ηρώων του Μαρί της 11ης Ιουλίου 2011, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Την Κυριακή, 14 Ιουλίου ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα, στον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας Καθολικής.

Στις 8.30 μ.μ. στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής σε συνεργασία με την ομάδα “Cultural Crossroads International Academy of Classical Music” θα παραστεί στο Παπαδάκειο Δημοτικό Ωδείο.

Την Δευτέρα, 15 Ιουλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην συνεδρία του ΣΥΛ.

In the news
Load More