Δραστηριότητες Δημάρχου Ύψωνα 27 Μαΐου – 30 Μαΐου 2019

Παντελής Γεωργίου
Reading Time: 1 minute

Την Τρίτη, 28 Μαΐου στις 8.30π.μ. ο Δήμαρχος θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στα γραφεία των Δημοσίων Έργων στη Λευκωσία σχετικά με την προώθηση του προγράμματος κατασκευής στεγάστρων για λεωφορεία ως συντονιστής της περιοχής της Μείζωνος Λεμεσού.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Δήμαρχος θα παραστεί στη διάλεξη που διοργανώνει ο Δήμος Ύψωνα σε συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού με θέμα «Ο ρόλος της μητέρας στην ψυχική υγεία των παιδιών» και ομιλήτρια τη Δρ Αριστονίκη Θεοδοσίoυ, Σχολική Εξελικτική Ψυχολόγο. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της γιορτής της μητέρας και τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Δείτε επίσης:  Τα 13 σενάρια του ΥΠΕΣ για 14 νέους Δήμους

Την Τετάρτη, 29 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρίαση του ΟΕΔΑ που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς και κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της λειτουργίας της Μονάδας ΟΕΔΑ Λεμεσού και των Πράσινων Σημείων.

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

Αργότερα την ίδια μέρα, ο Δήμαρχος θα συναντηθεί με την εταιρεία Cyric. Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα του τεχνολογικού στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου.

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου στις 9.00π.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στην 6η Συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπλεκόμενων Φορέων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Αθανασίου, ενώ στις 5.00μ.μ. θα παραστεί στην 6η Δημόσια Διαβούλευση περί του ιδίου θέματος στο κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο ΤΕΠΑΚ.

In the news
Load More