Δ. Αγλαντζιάς: Ένα ακόμη έργο που αλλάζει την Αγλαντζιά

Δήμος Αγλαντζιάς
Reading Time: < 1 minute

Ο Δήμος Αγλαντζιάς έχει προχωρήσει σε δημοσίευση προσφοράς για μελέτη και σχεδιασμό των έργων στην Λεωφόρο Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου Γ’.

Η μελέτη θα περιλαμβάνει, ρυθμιστικά και κατασκευαστικά σχεδία, σύμφωνα με το περί Δημοσίων Συμβάσεων Νόμου και των σε ισχύ Κανονισμών, για την υλοποίηση της μελέτης σχετικά με την εκτέλεση βελτιωτικών έργων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, και στις οδούς Αγαμέμνονος, Άγγελου Βλάχου, Αισχύλου, Αριστείδου, Αριστοκύπρου, Λεωφόρο Γεωργίου Γρίβα Διγενή (τμήμα), Δημοκρατίας, Μάρκου Δράκου και Μιχαήλ Καραολή στην Αγλαντζιά. Επίσης, θα περιλαμβάνει τη μελέτη τυχόν αναγκαίων αλλαγών στη κυκλοφοριακή διαχείριση σε αυτούς τους δρόμους για επίτευξη των κύριων σκοπών του Έργου.

Δείτε επίσης:  Αγόρευση του Σ. Μάτσα στην υπόθεση των πινακίδων του Δήμου Πάφου

Με σχετική ανάρτηση του, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, διαβεβαίωσε τους δημότες της Αγλαντζιάς, ότι το εν λόγω έργο είναι ψηλά στις προτεραιότητες του Δήμου. Διευκρίνισε ότι το έργο αναμένεται να αρχίσει την υλοποίηση του, το 2020.

Ανέφερε επίσης, ότι τους επόμενους μήνες θα κατασκευασθούν τα μέτρα κυκλοφοριακής ύφεσης επί της Λεωφόρου Κερύνειας (παρά την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας), καθώς και στη συμβολή της οδού Βάρναλη και Αττικής.

Δείτε επίσης:  Η Δήμαρχος Λακατάμιας απαντά σε δημοσίευση της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΣΥ Λακατάμιας

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί προσφορές για τη δημιουργία νέου χώρου πρασίνου επί της συμβολής της οδού Αγ. Μαύρης και Μετσόβου, καθώς και αντιπλημμυρικά έργα στην οδό Υψηλάντη και Τρικούπη. Έργα τα οποία αναμένεται να αρχίσουν την ερχόμενη βδομάδα.

Προκήρυξη διαγωνισμού

In the news
Load More