Δ. Αραδίππου: Τελέστηκαν χθες τα εγκαίνια του ιστορικό γεφυριού της Παναγίας των Αμπελιών

Reading Time: < 1 minute

Τα εγκαίνια της ανακατασκευής του γεφυριού της Παναγίας των Αμπελιών πραγματοποίησε ο Δήμος Αραδίππου, τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019.

Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από την ΄Εντιμη Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων κα Βασιλική Αναστασιάδου και του αγιασμού προέστηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ευμένιος Σιήππης.

Στην ομιλία της η Υπουργός τόνισε τη σημαντικότητα του έργου και εξέφρασε τη στήριξη της κυβέρνησης τόσο στα ώριμα προς υλοποίηση έργα, όσο και στους αναπτυξιακούς στόχους και επιδιώξεις του Δήμου Αραδίππου.

Δείτε επίσης:  Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 19 - 25 Νοεμβρίου

Στον δικό του χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αραδίππου υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αραδίππου θα συνεχίσει την προσπάθεια για αναβάθμιση της Αραδίππου, καθώς επίσης και τη διεκδίκηση και υλοποίηση έργων ουσίας, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

Δείτε επίσης:  Γ. Λιλλήκας: Δεν μπορεί να αναβάλλονται έργα εν αναμονή μεταρρύθμισης ΤΑ

Το ιστορικό γεφύρι της Παναγίας των Αμπελιών το οποίο ενώνει τον παλιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας με το εξωκλήσι και την ευρύτερη περιοχή της Παναγίας των Αμπελιών, δημιουργήθηκε στα μέσα στης δεκαετίας του ΄50 και η ανάγκη για αναβάθμιση του επέβαλαν την ανακατασκευή του η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

In the news
Load More